armin píše:Co to máš pořád s tím mým milovaným Izraelem. Ty si něco vymyslíš a pak na tom stavíš ty své nesmyslné konstrukce a konspirace..
Já jsem byl všude možně po světě a v Izraeli zrovna ne, ani po tom netoužím. Kdyby byl mým milovaným, tak bych tam nejspíš jel se alespoň podívat nebo se o něj a o to, co se tam děje, zajímal. Vypadá to, že Izrael a co dělá zajímá hlavně tebe.
Mně zajímá Rusko a Ukrajina, protože to má blízký vztah k nám i naší nedávné historii, bezpečnosti či ohrožení. A jsou to Slovani, jako my. Nějaký Izrael je mi ukradený podobně jako třeba Jihoafrická republika.
No, právě tahle tvoje výmluva je docela legrační. Ukrajinská diaspora čítala miliony Židů. Ukrajina je kolébkou sionizmu. Byla jedinou zemí mimo Izrael, která měla zároveň židovského prezidenta i židovského premiéra. Mnoho ukrajinských oligarchů má izraelský pas. Pokud je jejich kriminální činnost odhalena (např. Mindiče zlaté záchody), Izrael jim poskytne - výlučně a jen na základě společné etnicity - ochranný úkryt.
Nezaznamenal jsem u tebe žádnou kritiku Izraele. Byť jeho válečné činy jsou v mnohém ohledu mnohem horší, než je tomu u Ruska.
A také tvoje dojemná starost, jestli nejsem antisemita.
A také tvoje pitomá starost, jestli náhodou nejsem popíračem holokaustu.
A také matka Petra Pavla, za kterého se biješ jak kočka za koťata, se za svobodna jmenovala Mojžíšová. Pavel se velmi dobře zná s řeporyjcem, který se svou alespoň částečnou židovskou krví chlubí a odvolává na rabíny.
Pěkně se to rýmuje, že?
A hlavně Židé jsou nepochybně vynikající finančníci. Kdeže ty jsi předstíral práci?