armin píše:Třeba Zdeněk mne zaujal jak vidí druhé lidi, mne například jako sionistickou zrůdu. Durodara mimo jiné napsal, že jsem Ahasvér. Když jsem se díval, co to je, tak Ahasver je legendární antisemitská postava „věčného Žida“, který kvůli rouhání vůči Ježíši Kristu musí až do dne posledního soudu bloudit po zemi.
Přitom já s Židy a židovstvím mám společného okrajově asi tolik jako běžný křesťan - tedy s Ježíšem a evangelisty, kteří byli židovského původu a se starým zákonem..
Je zajímavé, kde se to v nich bere. Nejspíš to budou projekce nějakého vnitřního konfliktu.
Co ty myslíš?
Vnímají v tobě temnotu, kterou neustále sytíš a rozvíjíš. Také ji v tobě vnímám. Už jsem to přece psala, že tě vidím jako nedobrého člověka. Však sám po smrti uvidíš, jestli to tak je nebo ne. Už se nám to oběma blíží, takže to beru s klidem. Jáčko je mladší a Zdeněk o hodně mladší, proto reagují jinak. Patříš k tomu systému, který zajištuje, aby tato planeta byla stále krví zbrocená. A oni dva na ní budou ještě nějakou dobu pobývat, a tak je jejich nechut k tobě pochopitelná.
Abych řekla pravdu, tak mne nebaví se zabývat tvou temnotou, raději se soustředím na nádherné světlo Eduarda Tomáše.