Jářek píše:Ale tys neřek, v čem se cítíš flustrován, jen že je tu nějaká flustrace. To je známé stejně tak, že je tu nějaká pohoda.
Mluvíš o nezralých hruškách.. A ochutnal jsi ji?
No právě, že ochutnal, bylo to dost hořké. Na prví pohled se hruška tvářila sladce.
Možná, že mate to slovo frustrace, proč to jakože tak hrotím, když si někdo ode mě nedal poradit.
Nebyl to kamarád byla to žena, přítelkyně.
zkus si přečíst tento obraz ještě jednou a zkus v něm být jako ten zahradník, který ví, že tato květina už nepokvete.
Zahradník chce přesadit květinu, která je zastíněna vzrostlými keři. A má i málo živin v půdě. Chce ji dát na místo, kde by měla víc slunce i živin. Ale při přesazovaní narazí na to, že květina má už příliš silné a dlouhé kořeny, musí ji nechat, kde je.
Nevím, jestli jsem to teď blbě zkopíroval, ale takle věta mi vypadla.
Zahradník ví, že na tom místě, kde ta květina je, tak tam nepokvete. Nechtěl být s nekvetoucí květinou a opustil ji.
...
Ten úvodní příspěvek jsem nepsal já, kdo ho psal jsem přiznal v odpovědi někomu, kdo už se odmlčel, hned v úvodu.
Myslel jsem, že právě to bude tématem diskuze, mě to přijde kontraverzní téma, ale nikdo si tu toho nevšiml.