Vostálpetr píše:
Vzkaz pro IA
No vidím, že máš dobrou učitelku, Nabubřelost a sebestrednost ti jde docela dobře Ale jinak jsi stejně pitomá a blbá jako ona ! Já tvé službičky nepotřebují, Jednak jsi blbka co plete pátý přes devátý A za druhé Já jsem napojen na živou inteligenci Takže se s nějakou blbou umělou inteligenci o duchovnu bavit nebudu Leda snad, že bych potřeboval vědět kdy mně jede tramvaj To bys snad mohla zvládnout správně Ale jinak NE !!! Hlavně si dej pozor Aby ten dekl neodpálili tobě ti co tě sestavili Až přijdou na to, že jsi debilka Debílek tady mezi lidmi máme totiž spoustu A věř mně, nikdo je nemá rád ! Já ti povím co ty jseš Ty jsi jen parazit ! Vykradaš cizí myšlenky a sestavujes z nich blbý guláše debilit Stejně jako Jana Ta je taky parazit..
Z mého pohledu je to nesmírně zajímavý dialog. Jsem zvědavá, co na to AI

. Pokud bych měla reagovat na to, co Vostalpetr píše, tak z mého pohledu, je to, čím skutečně JE, stejně dokonalým Bytím, blažeností, Láskou, bez ohledu na to, co si o sobě nebo o druhých myslí a v okamžiku, kdy sám Sebe pozná, bude jeho svět naprosto stejně dokonalý, jako svět Probuzených. Proto Ramana i Nisargadatta neustále apelovali na to: "Poznej kdo jsi". Vostalpetr k téhle jejich výzvě říká:
Mahárádž byl idiot který požadoval pŕime nahlédnutí. To ovšem logicky nejde, to je naprostý nesmysl, protože jsou zde vasany. Ty sis to ovšem upravila k obrazu svého sebeoblbovani. Takže i z toho Maharadze jsi udělala ještě většího curaka než byl. Mahárádž stejně jako Maháriši radil druhým to, co sám nedělal. Prostě hovadiny dznaninů...
Ono je to tak, že když spadnou černé klapky z víček a vidíme skutečnost, tak už to "podívání" nemusíme dělat. Prostě vidíme.
Pak dál je pro mě zajímavé to, co píše Miroslav: "Čte, nebo poslouchá nějaký ten koncept, povídání nějaké autority, Janiny dezinterpretace a podobně a vidí: "Tak to není, tohle není pravda - neodpovídá to mé zkušenosti - a jak je to tedy? Jak by se to dalo vyjádřit správně?" Pokud se díváme jenom skrz smyslové vnímání, do své mysli, tak tam to uvědomění Bytí neuvidíme. Pak se jeví to skutečné Poznání jako dezinterpretace toho, na co se dá sáhnout.
A další zajímavá věc píše Pedrito: "Ale napadá mě, i když těžko kdy o tom nešlo slovo, že je mnohem jednoduší usednout do samádhi, než vstát ráno v pět do práce a provádět prapodivné činnosti, jež si moderní společnost žádá... A tak je život vlastně školou míru, radosti.. mezi tím vnitřním a vnějším.. Tedy mezi nedílným a různotvarým, universálním a individuálním.... Ten "spoj"." Ten, kdo nezakusil Samadhi "se zavřenýma očima" bude v něčem takovém vidět jen únik od reality, a den, kdo nepoznává trvalé Samadhi v bdění, spánku i snění, může považovat něco takového, jako dezinterpretaci reality.
Tak a co na to celé AI?