pepakopriva píše:
podívejte se a udělejte si názor sami...
Kerry píše:pepakopriva píše:
Neber si to osobně ale dle mého názoru je tohle video převážně negativní, takže můj názor: nehodí se sem - spíš to lidi má vystrašit. Připadá mi to poskládané trochu účelově jako z více rozdílných zdrojů. Toť můj názor.
Mějte se krásně
watta píše:Kerry píše:pepakopriva píše:
Neber si to osobně ale dle mého názoru je tohle video převážně negativní, takže můj názor: nehodí se sem - spíš to lidi má vystrašit. Připadá mi to poskládané trochu účelově jako z více rozdílných zdrojů. Toť můj názor.
Mějte se krásně
je to určitě účelové. zaplaťpánbůh zato, že je. každý na všech stranách tahá za nitky "veřejného mínění". můžeme být vděčni za to, že alespoň ne jenom na té straně jednéale i na těch ostatních. tak jako třeba v tomhle videu. jestli čteš noviny a věříš třeba tomu, že věci jsou tak, jak si je dnes přečteš ve většině evropských periodik, tak asi nejsi vystrašený, ale zato jsi velice lehce zneužitelný. já myslím, že lze nebýt obojí
- ani zneužitelný, ani vystrašitelný. a k tomu jsou informace velmi velmi velmi ne jenom potřebné, ale doslova nutné. a opravdu NENÍ VŮBEC ČEHO SE BÁT. právě snaha otupit lidi a jejich touhu po tom něco vědět je dneska signifikantní (stádo se lépe ovládá), branwashing je na denním pořádku. ale informace nestraší ani nezabíjí. jak s nimi naložíme, záleží na nás.
Kerry píše:Je rozdíl[/b]: ..MÍT JINÝ NÁZOR.. a ..SNAŽIT SE PŘESVĚDČOVAT O SPRÁVNOSTI SVÉHO NÁZORU..
Petr píše:Kerry slo spis asi o to, ze se to sem vylozene nehodi.. ze toto neni server o rozkryvani svetovych spiknuti, ale o vnitrni inspiraci, stesti, tvoreni.
watta píše:já jen, že psal, že se to sem nehodí, protože je to negativní![]()
![]()
![]()
Petr píše:jo to vlastne trochu taky, protoze negativni interpretace nevnimam jako ty, kterymi bych se chtel nechat inspirovat:
vostalpetr píše:Přijde mi, že všechny inspirace jsou v podstatě negativní,
nebot nás vedou ke změně současného stavu, který je vlastně takto označen jako něco negativního,
to že nás nějaká inspirace naladí pozitivně do budocna znamená (nepřímo), že přítomnost je vlastně špatná...
vostalpetr píše:mějte se fanfárově už TED,,,,
Petr píše:jj zcela jasne vim, ze kdyz mluvim o negativnim, tak to myslim za sebe.. a vim, ze ten samy apsekt, te same veci, muze byt pro nekoho pozitivni..
Snazim se to obcas i psat, ze je to osobne negativni, osobne nezadouci... ale uz se mi to zda ze to pisu porad, tak to obcas vynechavam.
Neni to, co jsme resili u Bashara, ze udalosti a veci nemaji vestaveny smysl, ale ze jim ho davame my?
jj ale s tim priblizovanim se k necemu jako negativnimu a tim vytazenim si z toho spis to negativni mas pravdu
watta píše:Petr píše:jj zcela jasne vim, ze kdyz mluvim o negativnim, tak to myslim za sebe.. a vim, ze ten samy apsekt, te same veci, muze byt pro nekoho pozitivni..
Snazim se to obcas i psat, ze je to osobne negativni, osobne nezadouci... ale uz se mi to zda ze to pisu porad, tak to obcas vynechavam.
Neni to, co jsme resili u Bashara, ze udalosti a veci nemaji vestaveny smysl, ale ze jim ho davame my?
jj ale s tim priblizovanim se k necemu jako negativnimu a tim vytazenim si z toho spis to negativni mas pravdu
nojó... to je jasné neverending kolečko, že co je pro někoho žádoucí, pro jiného není. ale ty o voze a já o koze. máš tu pořád negativní a poztivní. pak je jedno, komu ho zrovna dáš, a jak se to kdy pomícháty to máš jako nějakou dřevěnou stavebnici, kde máš kousky, které k sobě přiřažuješ: máš tu černou kostku coby negativní pocit, bílou kostku coby pozitivní, a událost coby multicolor rainbow kostku
máš pořád stejné možnosti, přiřazovat bílou kostičku k duhové, nebo černou kostičku k duhové. případně ji přiřadit obě nebo žádnou. ale to je fakt všechno. jestliže si takhle rozebereš "logicky" svět, tak nikdy nebudeš mít jinou kombinatorickou možnost. už chápeš? nebo možná jinak: co myslíš, že znamená umění nastavení druhé tváře?
LuKas píše:..je tu někde emocionální smile ík, že to myslim dobře?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků