Petr píše:Osobne nejsem moc priznivec velkych Abrahamovskych setkani apod. Spis jak pise Tom...proste spis setkani prijemnych lidi..posezeni..nebo treba vychazka...
Takze se svou ucasti tomu zatim nechavam volny prubeh a uvidime![]()
.
watta píše:Petr píše:Osobne nejsem moc priznivec velkych Abrahamovskych setkani apod. Spis jak pise Tom...proste spis setkani prijemnych lidi..posezeni..nebo treba vychazka...
Takze se svou ucasti tomu zatim nechavam volny prubeh a uvidime![]()
.
takhle to asi bylo myšleno, ne? co bychom asi tak jiného mohli dělat? chápala bych to jako setkání lidí, co si rozumějí a dívají se třeba zrovna dost podobným směremmožná mi chybí informace, co je to "velké Abrahamovské setkání", pokud existuje něco takového, co se spíš podobá nějaké duchovní přednášce, tak to bychom si my sami sobě asi nepřichystali, ne?
watta píše:... ale upřímně řečeno pokud by se chtěl někdo setkat proto, abychom si vyprávěli o tom, jak praktikujeme abrahama v našich životech, to by mě asi nudilo
spíš jsem myslela, že si tady na stránkách docela rozumíme, tak že by mohlo být fajn se vidět v reálu....
vostalpetr píše:na Jitřní zemi jsme se také takto asi dvakrát setkali,
a myslím, že se tam žádný velký duchovno příliš neprobíralo,
spíš se jen tak kecalo, jako se kecá v hospodě...
jak funguje ten chanelling, a může to každý zkoušet ?
Ona ta Esther je vlastně něco jako médium a vůbec když se odpoutá od Abrahama, pamatuje si vůbec co řekla jako Abraham ?
AlfaScorpii píše:Kdo je pro Prahu ?
Jana píše:
Možná, jestli by byl vhodný termín, tak já, ráda vás poznám.
Co 3.7.2010 ?
Zpět na Události, akce, přednášky, srazy a setkávání
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků