The Secret bedind "The Secret" je duchovním pojítkem, které chybělo ve filmu Tajemství. Role Esther Hick byla z filmu Tajemství vystřižena kvůli smluvnimu rozporu s tvůrci filmu. Nicméně toto DVD zaplňuje tyto mezery a přidává duchovní pohled, který by divákům filmu Tajemství mohl chybět.
Dokument The Secret bedind "The Secret" je vlastně rozhovor s Esther a Jerry Hicksovými, kteří nám zprostředkovávají channeling s Abrahamem (v ČR zatím asi ne moc známý, ale na světe si myslím patří k nejznámějším a velmi vyhledávaným), který právě o Zákonu přitažlivosti často mluví. Pokud vím tak film Tajemství vznikl právě na základě jejich seminářů.
Rozhovor, obzvlášť část s Abrahamem, je opravdu velmi zajímavá, poutavá a poučná. S Abrhamových slov je cítit upřímnost a hlavně SRDCE. Během poslechu jsem opravdu relaxoval a užíval si to. Nebyl jsem v rozporu s ničím co říkal a intuitivně jsem se vším souhlasil. Opravdu velmi pozitivní zážitek.
DVD je zatím pouze v angličtině, ale snad se časem najde distributor, který tento film nebo jiné knížky,CD, DVD od Abrahama dá do české distribuce.
Některé myšlenky, které mi přišly zajímavé naleznete v této sekci.
Domovské stránky k DVD