Mně nenapadá ani žádná nepříjemná stránka k ničemu, takže mi nevadí žádné písmeno, žádné slovo, jen nevím, jestli to není tím, že jsem líná něco negativního na něčem hledat.
...................................................................
Byl bych nerad, aby to vypadalo, že ruka ruku myje,
protože Jana mě dost často chválí,
ale podle mě "VYHRÁLA" JANA
a to nejen na tomto vlákně,
vysvětlení je poměrně jednoduché, její stále dokola opakovaná poutová písnička VŠECHNO JE LÁSKA,
za kterou ji mnozí kritizují, protože je to vytáčí,
je POPISEM NEJVYŠŠÍHO STAVU...
Mohu říci, že dle mého náhledu, ÚPLNĚ VŠICHNI DUCHOVNÍ MISTŘI A ÚPLNĚ VŠECHNO CO KDY BYLO NAPSÁNO O DUCHOVNOSTI SE VEJDE DO TĚCHTO TŘÍ SLOV.
Všechny ostatní řeči a rozbory a tvrzení jsou jen popisy RŮZNÝCH ÚROVNÍ, a u těch nižšších úrovní je samozřejmě jasné, že čím nižší úroven, tím to BUDE SLOŽITĚJŠÍ A KOMPLIKOVANĚJŠÍ A NÁROČNĚJŠÍ...
(jako třeba na tomto vlákně, copak si myslíte, že si ještě pamatuju abecedu, když jsem se to učil před 44 lety ???
proto jsem taky skončil u písmena D

)
Já vždycky píšu tak o dvě tři úrovně níž než Jana,
a vždycky když Jana přijde a napíše mi to svoje Všechno je Láska,
tak si to musím oppravit a vztáhnout to k tomuto pojmu, protože to je náhled z nejvyššího stavu, a všechny ostatníí kecy jsou nižší, i když vypadají možná mnohem více seriozněji a duchovněji...
Jana samozřejmě také občas píše kraviny,
tomu se nevyhne nikdo, kdo píše o nižších úrovních,
tam ten pohled je vždycky omezený,a tudíž není nikdy správný,
ale každej si může všimnout, že se v podstatě neustále drží vyjádření či úrovně VŠECHNO JE LÁSKA
a mnohým to leze na mozek a říkají, jak nám tohle můžeš psát stále dokola,
nás už to nebaví číst,
pojd k nám dolů a pojd s námi trpět a usilovat, bud asertivní a pochop naše sračky,
a vůbec si neuvědomují, že to co po Janě chtějí je naprostý nesmysl,
to je asi tak geniální nápad, jako kdyby jste chtěli po vysokoškolákovi,
aby trávil svůj čas tím, že si koupí sešit pro prvnáky a bude do něj psát abecedu a bude louskat slabikář po slabikách...
Jana se jim snaží sice vyhovět,
ale vyhovět jim prostě přes veškerou snahu nelze,
protože vysokoškolák nikdy už nebude na úrovni prvnáčka, i kdyby se snažil zuby nehty,
prostě chtít aby v úrovni kde všechno je láska byla také nenávist, strach, rozdělování, usilování, asertivita, empatie, pochopení, souznění a jiný podobný sračky je naprosto nesmysl
Může tam být cokoli, ale všechno je (ve své podstatě) láska.
A jestli je Jana realizovaná, nebo není realizovaná,
to mě osobně nikdy nezajímalo, a myslím, že ani Janu to nějak nezajímá...