armin píše:A ty za tím hned vidíš nějaké mé temné stránky, které nechci viděr.
Ty je vidíš? Tak mi je popiš.
No, je mi jasný že to použiješ proti mě, ale nešť. Kdysi jsem četl Mein Kampf (protože to bylo nějak zakazovaný), přečetl jsem to nějak jen z části (pak mi to přišlo jako nějaká nezáživná politická agitka), ale zaujalo mě, že jednak, po svém způsobu, nějak chválil Čechy, a pak když popisoval svoje dojmy z diskuze se Židy. Že když už se mu zdálo, že je argumenty přesvědčil, druhý den prý zaujali zase tu samou pozici, jakou měli původně (popisuju to mlhavě z paměti). Sem si říkal co to mele tvl, to je ňáký divný. Ale utkvělo mi to v paměti, pro tu divnost.
A to je právě ten pocit, který já mám z tebe.

Třeba Slováci vůbec nechápou, proč my Češi si ze sebe děláme srandu, považují to za divnou sebepotupu (a to jsme spolu žili 70 let). Je to něco, co vyvěrá z naší hlubší vrstvy.
Nu, a ta tvoje hlubší vrstva na tebe vyjukla z toho plakátu. Ve skutečnosti se týkala jenom Zelenského, ale tebe to oslovilo skrze vaší společnou hlubší vrstvu.
Ta hlubší vrstva ale byla vytvořena už před tisíci lety, zformováním vyvolené elity, která měla vládnout; "národy ti předám do dědictví",
Rozdrtíš je železnou holí, rozbiješ je jak nádobu z hlíny. Atpod.
Odtud neúčinnost logické argumentace v diskuzi s vámi, neboť ta se odehrává v povrchové vrstvě mysli.