Christina von Dreien česky: Šišinka mozková-brána k božskému. Účinky zvyšování vibrací Země na lidi.
https://www.youtube.com/watch?v=yt-eP47Tvbc
Zdeněk píše:Někde jsem četl názor, že Christina vystupuje jako by za ní stál někdo s kladivem a chystal se udeřit, pokud něco řekne špatně.
Trini píše:Zdeněk píše:Někde jsem četl názor, že Christina vystupuje jako by za ní stál někdo s kladivem a chystal se udeřit, pokud něco řekne špatně.
Mně zase připadá, že jí to někdo předříkává - že má v uchu naslouchátko.
Trini píše:Zdeněk píše:Někde jsem četl názor, že Christina vystupuje jako by za ní stál někdo s kladivem a chystal se udeřit, pokud něco řekne špatně.
Zdeněk píše:Trini píše:Zdeněk píše:Někde jsem četl názor, že Christina vystupuje jako by za ní stál někdo s kladivem a chystal se udeřit, pokud něco řekne špatně.
No jasně, akorát to naslouchátko není hmotné, jde o channeling z "vyššího zdroje" (obvykle po uskutečnění spojení říká "Also").
Zdeněk píše:Zdeněk píše:Trini píše:
No jasně, akorát to naslouchátko není hmotné, jde o channeling z "vyššího zdroje" (obvykle po uskutečnění spojení říká "Also").
Christina má, řekl bych to, co Ra definuje jako dvojité aktivované tělo.
Tedy se jedná o tranzitní tělo s charakteristikami jak našeho těla z naší současné třetí dimenze, tak i částečně ze čtvrté dimenze, ve které se již Země začíná ocitat. Je to delší proces přechodu (Ra tipuje 100-700 let) a bytosti čtvrté úrovně se zde teprve začínají zabydlovat. Proto přechodové/tranzitní formy jejich těl.
Trini píše:Mám prostě pocit, že Christině říká její matka do sluchátka, co má mluvit.
Tu Lasanu také do toho nutila její matka - ale ji to už nebavilo. Je v tom hodně peněz a moc nad obdivovateli. U Christiny mám také někdy pocit, že už je z toho dost otrávená.
Zdeněk píše:Trini píše:Mám prostě pocit, že Christině říká její matka do sluchátka, co má mluvit.
Tu Lasanu také do toho nutila její matka - ale ji to už nebavilo. Je v tom hodně peněz a moc nad obdivovateli. U Christiny mám také někdy pocit, že už je z toho dost otrávená.
Ne, to si nemyslím, že se svojí matkou podvádí obecenstvo skrytým sluchátkem.
Nejpříhodnější vysvětlení nacházím v kontextu Ra - je prostě podvědomě otrávená z té role moudrého gurua (která nebyla předinkarnačně plánována), která ji není vlastní ale je po ní vyžadována. A tak se musí dotazovat/channelovat a reprodukovat (mnohdy neumětelsky) sdělené.
Plus útoky negativních bytostí, které se na ní slétnou jak můry na světlo (já bych to nevydržel). Asi i proto tak lpí na té postarší ženě co jí doprovází, Nicole Good, která jí nějakým způsobem energeticky pomáhá. To vše se na ní podepisuje. Ono to vůbec není snadné pro entity, pro které není 3. hustota jejich vlastní a navíc jsou veřejně vidět.

Zpět na Inspirativní osobnosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků