Jozef píše:To „znalci duchovna“ v časoch Ježíšovho pôsobenia, mu tiež hovorili, že medzi ním a Mojžíšom je rozdilel ako nebe a dudy
Cože?!
Ty si ale vymejšlíš ptákoviny... nejen v buddhizmu, ale i v křesťanství.
Jozef píše:To „znalci duchovna“ v časoch Ježíšovho pôsobenia, mu tiež hovorili, že medzi ním a Mojžíšom je rozdilel ako nebe a dudy
Jozef píše:
To „znalci duchovna“ v časoch Ježíšovho pôsobenia, mu tiež hovorili, že medzi ním a Mojžíšom je rozdilel ako nebe a dudy a aj iné, vždy "trefné" argumenty proti nemu, mali vždy poruke.
A s tým, že nedokázali poznať z akého srdca pramenia jeho slová, si nerobili žiadne starosti.
Zdeněk píše:Jozef píše:To „znalci duchovna“ v časoch Ježíšovho pôsobenia, mu tiež hovorili, že medzi ním a Mojžíšom je rozdilel ako nebe a dudy
Cože?!
Trini píše:Jozef píše:
To „znalci duchovna“ v časoch Ježíšovho pôsobenia, mu tiež hovorili, že medzi ním a Mojžíšom je rozdilel ako nebe a dudy a aj iné, vždy "trefné" argumenty proti nemu, mali vždy poruke.
A s tým, že nedokázali poznať z akého srdca pramenia jeho slová, si nerobili žiadne starosti.
Proč nejste na své Poradně, když ty a Jana nás vidíte tak negativně? Na Poradně jste nás mazali a banovali a ted přilézáte sem? Proč? Máte ted Poradnu celou jen pro sebe. To jste si přece tolik přáli. Tak nás tady nechte v klidu.
Kdo chce číst Janiny nesmysly, může za ní na Poradnu. Tady se bude setkávat jen s kritikou, která jí tolik vadí. Tady nemůžete mazat a banovat.
Jozef píše:Zdeněk píše:Jozef píše:To „znalci duchovna“ v časoch Ježíšovho pôsobenia, mu tiež hovorili, že medzi ním a Mojžíšom je rozdilel ako nebe a dudy
Cože?!
Obrazne povedané, samozrejme. V biblii si príklady toho ak chceš nájdeš sám, si šikovný.
Zdeněk píše:Já si myslím že tu Dodo a Jana mají své místo.
Ono i k domovu totiž patří záchod, kanalizace, popelnice... a z bahna močálu vyrůstá krásný květ lotosu.
Ono i k domovu totiž patří záchod, kanalizace, popelnice... a z bahna močálu vyrůstá krásný květ lotosu.
Zdeněk píše:Nenajdeš. ...
Jozef píše:Trini píše:Jozef píše:
Proč nejste na své Poradně, když ty a Jana nás vidíte tak negativně? Na Poradně jste nás mazali a banovali a ted přilézáte sem? Proč? Máte ted Poradnu celou jen pro sebe. To jste si přece tolik přáli. Tak nás tady nechte v klidu.
Kdo chce číst Janiny nesmysly, může za ní na Poradnu. Tady se bude setkávat jen s kritikou, která jí tolik vadí. Tady nemůžete mazat a banovat.
Vidíš, to mi nenapadlo, že vy ste nás na Poradni aj tu, odjakživa videli vždy len " pozitívne a nekriticky."
Jozef píše:Zdeněk píše:Nenajdeš. ...
Nájdeš, ak budeš hľadať.
Jozef píše:
armin píše:Zdeněk píše:Já si myslím že tu Dodo a Jana mají své místo.
Také si to myslím. Tady je na rozdíl od poradny rovnoprávné prostředí. A když se jim tu líbí, tak proč jim v tom bránit. "Nejsme jako oni"
Oj, si ty ale ostrovtipný beťár
armin píše:Jozef píše:
PS. Ktovie koľkí, toto hovorili Ježišovi ..."Koho ty jsi, na té své cestě lásky k druhým, ještě nenasral? "
To je se ti povedlo![]()
Kdyby Jana šla opravdu cetou lásky k druhým, bylo by to v pohodě a chválihodné.
To, co poslední dobou předvádí je spíš o její sebelásce ("Já") a vzešených slovech, Tím se jí daří dělat z vzácných slov probuzených a duchovních pojmů stále dokola omílané fráze. A to je smutné.
Trini píše:
Nedá se přehlédnout, že Jana ostatní potřebuje. Bez nich by jí to štěstíčko a blaženost nefungovaly.
Zdeněk píše:Zdeněk píše:Já si myslím že tu Dodo a Jana mají své místo.
Ale je třeba, je usměrňovat, napomínat, aby třeba nes... v kuchyni, to je pravda.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků