Stav společnosti

Re: Stav společnosti

Příspěvekod armin » stř 08. říj 2025 8:33:07

No nemáš to lehký. se orientovat
Ta Šilhová je bláznivá a Peková zrovna tak. Stačí se podívat na její jiná videa o přechodu do páté dimenze, čtení z tajné knihy a podobně.
Prostě jí ta popularita za kovidu vlezla do hlavy a uvěřila ve své poslání vizionáře a ředitele Zeměkoule a nerada by se s tím loučila.
armin

Poděkoval: 37
Poděkováno: 85-krát v 81 příspěvcích

Příspěvekod Trini » stř 08. říj 2025 8:35:50

Zdeněk píše:Arminská chobotnice v akci: Merz považuje za skandální, že by se Německo mělo účastnit Eurovize, pokud by byl Izrael ze soutěže vyloučen.

Přitom podle předběžného rozhodnutí ICJ (International Court of Justice) je to Izrael v Palestině (nikoli Rusko na Ukrajině), kdo páchá genocidu, a explicitně genocidu v Gaze jmenuje i nedávná zpráva vyšetřovací komise OSN.

Rusko bylo vyloučeno z Eurovize v roce 2022.

Holt dvojí metr. Rusko porazilo Německo, které má na svědomí holocaust.

Zatímco Francie již potvrdila účast v příštím ročníku, Španělsko se nedávno stalo prvním členem „Velké pětky“, který oficiálně oznámil, že se příští rok Eurovize nezúčastní, pokud nebude Izrael vyloučen, připomněl server Euronews. Mezi další stanice, které pohrozily stažením, patří Nizozemsko, Irsko, Island a Slovinsko.
Trini

Poděkoval: 358
Poděkováno: 124-krát v 113 příspěvcích

Příspěvekod Trini » stř 08. říj 2025 8:39:17

armin píše:No nemáš to lehký. se orientovat

Ale kdež, nemáš šanci mne zmanipulovat.
Trini

Příspěvekod armin » stř 08. říj 2025 8:39:49

Zdeněk píše:
Je zajímavé (a signifikantní), že tohle armin ve své podstatě není schopen pochopit (nejpříhodnější vysvětlení toho jsem našel v negativním pojetí dané entity podle Ra).
Je tedy nesmyslné s ním argumentovat, přesvědčovat ho. Smysl má neobracet se k němu zády a držet velký klacek v ruce.

A co ty říkáš na tu Pekovou. Je to ona na tom videu, co tu diskutujeme s Triny nebo je to produkt AI, který by ji měl pošpinit?
armin

Příspěvekod armin » stř 08. říj 2025 8:44:19

Trini píše:

To si nemysli. To nevíš, že já jsem podle Durodary Supermanipulátor? A že jsem jako dítě zmanipuloval učitelku aniž bych jí cokoliv řekl ani se na ní nepodíval?
:cooking:
armin

Příspěvekod Trini » stř 08. říj 2025 8:45:36

armin píše:Prostě jí ta popularita za kovidu vlezla do hlavy a

Ty ses holt populární nestal. Přitom tvrdíš, že Tomášovi doufali, že ty a tvoje žena zaujmete po nich místo. Zřejmě ses nečinil, přestože ti to E. Tomáš radil.
Trini

Příspěvekod Trini » stř 08. říj 2025 8:52:51

armin píše:
Zdeněk píše:
Je zajímavé (a signifikantní), že tohle armin ve své podstatě není schopen pochopit (nejpříhodnější vysvětlení toho jsem našel v negativním pojetí dané entity podle Ra).
Je tedy nesmyslné s ním argumentovat, přesvědčovat ho. Smysl má neobracet se k němu zády a držet velký klacek v ruce.

A co ty říkáš na tu Pekovou. Je to ona na tom videu, co tu diskutujeme s Triny nebo je to produkt AI, který by ji měl pošpinit?

Nešlo o to Pekovou pošpinit, ale použít (zneužít) její popularitu pro reklamu - reklamu pro Ivet a jejího "milého Tvůrce". AI byla tenkrát hodně špatná, a tak se jí nepodařilo zachytit typický projev Pekové. Proto měli všichni pocit, že je na tom videu nějaká divná.
Trini

Příspěvekod Trini » stř 08. říj 2025 8:56:32

armin píše:
Trini píše:

To si nemysli. To nevíš, že já jsem podle Durodary Supermanipulátor? A že jsem jako dítě zmanipuloval učitelku aniž bych jí cokoliv řekl ani se na ní nepodíval?

Někoho takového jsem znala, kdo to perfektně uměl. Ale na mne to nepůsobilo.
Trini

Příspěvekod Nic » stř 08. říj 2025 9:07:22

Trini píše:

Ty ses holt populární nestal. Přitom tvrdíš, že Tomášovi doufali, že ty a tvoje žena zaujmete po nich místo. Zřejmě ses nečinil, přestože ti to E. Tomáš radil.

Nemůžu jinak, než se Miroslava a jeho ženy zastat. :D :D :D

Což nepoznáváš, Trini, že Miroslav a jeho žena jsou stejnou nejvyšší pravdou, jako jsi Ty? Musela ses nějak činit, abys toho dosáhla?

:D :D :D

Když už budeme u rad Eduarda Tomáše, tak zcela jasně radil, jak nebýt zaslepení, jak poznávat Skutečnost - pravdu.

"Nejvyšší překážkou je nevědomost. Myšlenka "já jsem tělem" je jejím základem. Proto ani o sobě, ani o jiných nemyslete, jako by byli tělem, ale vždy nejvyšší pravdou."

E. Tomáš

Tedy nedívat se na Miroslava a jeho ženu jako na individualitu - tělo, které něčeho dosáhlo nebo nedosáhlo, ale poznávat přímo tu nejvyšší pravdu, kterou jsme.
Nic

Poděkoval: 75
Poděkováno: 18-krát v 18 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » stř 08. říj 2025 9:08:39

armin píše:A co ty říkáš na tu Pekovou. Je to ona na tom videu, co tu diskutujeme s Triny nebo je to produkt AI, který by ji měl pošpinit?

Mohu jenom, podle své zkušenosti, tipovat.

V Thajsku je běžně u každé významné budovy taková něco jako budka pro ptáky to vypadá. Uctívají se tam předci. Věří se, že za určitých okolností může nějaký zlý duch člověka ovládnout.

Ač kupř. Bible je toho plná, v ČR nemá smysl o tom mluvit, téměř všichni to považují za bláznovství.

Podle mých zkušeností (zejm. s chlastem, ale i později bez chlastu) to bláznovství není. A na Pekovou byl vyvíjen obrovský tlak. A je to žena. Křehká (a třeba takový Igor Chaun je v této souvislosti obhroublý blbec).
Zdeněk

Poděkoval: 0
Poděkováno: 13-krát v 13 příspěvcích

Příspěvekod Trini » stř 08. říj 2025 9:14:24

Nic píše:
Trini píše:

Nemůžu jinak, než se Miroslava a jeho ženy zastat.

Klidně se zastávej, ale nic nezměníš na tom, že Tomášovi byli populární a Miroslav se svou ženou nejsou.
Trini

Příspěvekod Trini » stř 08. říj 2025 9:22:00

Zdeněk píše:(a třeba takový Igor Chaun je v této souvislosti obhroublý blbec).

Ten mne v souvislosti se S. Pekovou opravdu zklamal.
Trini

Příspěvekod Nic » stř 08. říj 2025 9:27:19

Trini píše:
Klidně se zastávej, ale nic nezměníš na tom, že Tomášovi byli populární a Miroslav se svou ženou nejsou.

A změní něco na tom to, že ani Tvá popularita není větší, než Miroslavova?

Znáš jistě spoustu populárních bytostí, které trpěly depresemi, ufetovaly nebo upily se k smrti, nebo rovnou spáchaly sebevraždu. Sláva, moc a ani bohatství nejsou tím, o co tady jde.

Řekla bych, že Míla neměla na mysli popularitu, ale celistvost.

:happy:
Nic

Příspěvekod Trini » stř 08. říj 2025 9:43:42

Nic píše:
Trini píše:

Ušlo ti to zásadní: Já o něco takového zájem nemám, ale Miroslav už několikrát psal, že Tomášovi je viděli jako své následovníky. Ty bys také chtěla být jejich následovnicí, vid? A pořád nic... Ale nic si z toho nedělej, zřejmě vás nebude málo, kdo o to mají zájem. Holt nikdo nesahá Tomášovým ani po kotníky. :)
Trini

Příspěvekod Salmo1cz » stř 08. říj 2025 9:52:37

Jen bych připomenul když jdu kolem, že těch videí bylo víc.Bylo to takové pěti korunové ezoterično, ale to je každého kaše.
U toho posledniho S.Pekova přiznala, že bylo natočeno, ale nebylo autorizováno a bylo notně upraveno.Žádná AL to nedělala, je vidět nekonečno střihů a složených sekvencí.
To přece vidí každý. :aha:
Salmo1cz

Poděkoval: 1
Poděkováno: 9-krát v 9 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Salmo1cz za tento příspěvek:
armin

Příspěvekod Nic » stř 08. říj 2025 9:56:23

Trini píše:
Nic píše:
Trini píše:

Ušlo ti to zásadní: Já o něco takového zájem nemám, ale Miroslav už několikrát psal, že Tomášovi je viděli jako své následovníky. Ty bys také chtěla být jejich následovnicí, vid? A pořád nic... Ale nic si z toho nedělej, zřejmě vás nebude málo, kdo o to mají zájem. Holt nikdo nesahá Tomášovým ani po kotníky. :)

V žádném případě netoužím být ničí následovnicí, to by byla nesvoboda muset kohokoliv následovat. Miluju tuhle ničím nenarušitelnou svobodu, kterou tohle ve své podstatě je. Ve mně je jenom obdiv, že JE TO, CO JE a že je možné to tak nádherně vyjasnit a popsat, jako to dokáží velcí Mistři.

Je TO ve skutečnosti nepopsatelné, nicméně stejně jako Papadží tenhle popis miluju. A miluju i to, že to je láskou.

Nic

Příspěvekod Salmo1cz » stř 08. říj 2025 10:01:36

Nicméně S.Pekova je inteligentní žena a toto její uchvácení, zachvácení bylo rozpoznáno a bude o tuto zkušenost posílena.Je to jenom člověk. ;)
Salmo1cz

Poděkoval: 1
Poděkováno: 9-krát v 9 příspěvcích

Příspěvekod Nic » stř 08. říj 2025 10:08:56

Trini píše: Holt nikdo nesahá Tomášovým ani po kotníky. :)

Jasně, že nikdo z nás nemůže sahat Tomášovým po kotníky — když je přece poznáváme jako Nejvyšší pravdu, a neulpíváme na nevědomosti, že jsou tělem s kotníky.

Nic

Příspěvekod Zdeněk » stř 08. říj 2025 10:15:57

Trini píše:
Zdeněk píše:(a třeba takový Igor Chaun je v této souvislosti obhroublý blbec).

Ten mne v souvislosti se S. Pekovou opravdu zklamal.

Jo, nebo taky v souvislosti s Lucií Ponikelskou. Nedokáže uchovat důvěrnosti, tak ani důvěru mít nemůže.
Zdeněk

Příspěvekod Zdeněk » stř 08. říj 2025 10:17:46

Trini píše:Tomášovi byli populární a Miroslav se svou ženou nejsou.

No, chtěl bych vidět tu jeho "duchovní školu". Hi hi.
Zdeněk

PředchozíDalší

Zpět na Úvahy a zamyšlení