Stav společnosti

Re: Stav společnosti

Příspěvekod Trini » pon 06. říj 2025 12:30:08

vostalpetr píše:Copak si zazpíváme v roce 2029 ?

Že by to samé co letos ?

ABA JAGA - POSLEDNÍ SBOHEM

https://youtu.be/OiKXb2tPKnE?si=B-Is4Jiqnx1wHVG7

PS

Takže díky, voliči z roku 2021 !!!

:bu:

Je dost dobře možné, že volba z roku 2025 se nějak šikovně bruselsky pozmění.
Trini

Poděkoval: 358
Poděkováno: 124-krát v 113 příspěvcích

Příspěvekod armin » pon 06. říj 2025 14:27:21

On Baiš se nezdá, ale není žádná měkota.
Po Vrběticích vyhostil ruské diplomaty a uděla z naší republiky druhého oficiálního nepřítele Ruska po USA.
O referendech o vystupování z unie nebo NATO prohlásil těsně před volbami, že je to úplná blbost. Možná tím získal další hlasy.
Z kovidu si také vedl dobře
Tak uvidíme. :)
armin

Poděkoval: 37
Poděkováno: 85-krát v 81 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » pon 06. říj 2025 14:32:10

armin píše:Pod těmito ideami jsme za totáče (kromě nesvobody) všichni vesele chudli a zaostávali,a hlavně ti chudí na tom byli nejhůře,. protože hospodářství a podniky vedli diletanti s dobrým kádrovým profilem a produktibvita šla do háje.

Včera mě napadlo zprovoznit stařičký wifi router a používat ho mobilem, abych neplatil mobilní data. Musel jsem krapet pozměnit jeho funkci (aby fungoval jen když stisknu tlačítko a nezajebal mi byt wifinou), a místo splitu z něj udělat AP. Přes půl dne jsem se s tím mořil a to jsem měl AI nápovědu (bez ní bych to nedal, ač sem tam napovídala blbě). Vzpomněl jsem si co musel v práci dělat systémák - 1000x větší problémy, HW, SW, klubka kabelů, v kterých se ani čert nevyznal. Staré, nové, všechno sladit dohromady, spousta nastavení, spousta ladění, spousta znalostí. Bez AI nápovědy.

Tys dělal v práci hovno tvl, kdyby se něco posralo tak bys na to čuměl jak trubka.
Do vedení podniků, do politiky, se dostali diletanti s dobrým kádrovým profilem židomila. A tak šla produktivita, společenská atmosféra, do háje.

Je mi jasné, že si teď nesedneš na prdel a nezvoláš "Jéé, já jsem parazit, tasemnice, promiňte". Budeš to sám před sebou popírat, zatlačovat do nevědomí. Jenomže tak popřeš a zatlačíš i realitu. Čeká tě tak karma tasemnice.
Zdeněk

Poděkoval: 0
Poděkováno: 13-krát v 13 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » pon 06. říj 2025 14:34:56

armin píše:Osobní počítače začalo u nás vyrábět JZD Slušovice, protože tomuhle JZD papaláši zkusmo nechali svobodu podnikání, odměňovalo a postupovalo se tam podle produktivity práce a výsledků a ne podle konexí a kádrových profilů . Takový experimentální ostrůvek v tom totalitním moři. A jak jim to jelo - vydělali si vývozem na dovoz součástek, licencí a už montovali. Dokonce začali podnikat v Rusku - zvedneme vám výnosy kukuřice a vy nám zaplatíte polovinu z toho, o co sklidíte víc. Win win.

Byl to právě Václav Havel, který hovořil o "temných slušovických žilkách" a prakticky Slušovice zlikvidoval. Temné žilky ale Sorosovo pohůnkovi nikterak nevadily u u nesrovnatelně horšího stbáckého Chemapolu. Protože z něj měl prachy. Velký prachy.

Hle na sebe v bleděmodrém: https://www.youtube.com/watch?v=I744U1kXkyo
Zdeněk

Příspěvekod armin » pon 06. říj 2025 15:19:42

Zdeněk píše:
Je mi jasné, že si teď nesedneš na prdel a nezvoláš "Jéé, já jsem parazit, tasemnice, promiňte". Budeš to sám před sebou popírat, zatlačovat do nevědomí. Jenomže tak popřeš a zatlačíš i realitu. Čeká tě tak karma tasemnice.

Ty seš po těch volbách nějak nabručenej. Co to?
armin

Příspěvekod Trini » pon 06. říj 2025 15:26:17

armin píše:O referendech o vystupování z unie nebo NATO prohlásil těsně před volbami, že je to úplná blbost. Možná tím získal další hlasy.

Co pořád máte s těmi referendy o vystoupení z EU nebo z NATA? Existují snad nějaké ankety, že většina lidí chce vystoupit? Dělat referenda má přece jen smysl, když je prokázané, že by to většina lidí chtěla, jinak jsou to jen vyhozené peníze. Nebo by snad opravdu většina lidí chtěla vystoupit, a tak se jim brání, aby to vyjádřila v referendu? :donknow: V Rakousku se dělají pravidelně ankety, jak se lidé cítí v EU. Většina chce v EU zůstat a pochybuji, že je to v Česku jiné. Stejně jako je známé, že většina Rakušáků nechce do NATA, a tak nemá smysl dělat o tom referendum.

armin píše:Z kovidu si také vedl dobře

Myslím, že právě to, co dělal za covidu, způsobilo, že ho už tolik lidí nevolilio, a proto prohrál.
Trini

Příspěvekod Trini » pon 06. říj 2025 15:45:18

Trini píše:P.S.
A nejsem sama.

ABA JAGA - PREZIDENT

https://www.youtube.com/watch?v=aZm08p1 ... rt_radio=1

...svoje projevy pro jistotu čtu z papíru, píšou mi je v Bruselu přesně na míru...

....................
Brusel se bude snažit politickou změnu v Česku za každou cenu znemožnit a použije k tomu bývalého normalizačního komunistu, který už předvedl s jiným velkým bratem, jak je v tom dobrý.

Pane Pavle, proč otálíte?“ ptá se ústavní právník

Ústavní právník Jaroslav Kuba poukazuje na to, že Andrej Babiš má většinu pro svou vládu. A klade si otázku, proč prezident oddaluje první schůzi sněmovny v novém složení. „Jde pouze o bezdůvodné oddalování, anebo o čas na partajní intriky proti vůli občanů projevené ve volbách?“ táže se prezidenta Pavla, proč otálí.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... nik-780990
Trini

Příspěvekod armin » pon 06. říj 2025 15:55:01

Trini píše:
Co pořád máte s těmi referendy o vystoupení z EU nebo z NATA? Existují snad nějaké ankety, že většina lidí chce vystoupit? Dělat referenda má přece jen smysl, když je prokázané, že by to většina lidí chtěla, jinak jsou to jen vyhozené peníze. Nebo by snad opravdu většina lidí chtěla vystoupit, a tak se jim brání, aby to vyjádřila v referendu? :donknow: V Rakousku se dělají pravidelně ankety, jak se lidé cítí v EU. Většina chce v EU zůstat a pochybuji, že je to v Česku jiné. Stejně jako je známé, že většina Rakušáků nechce do NATA, a tak nemá smysl dělat o tom referendum.

Mně to přijde také jako blbost. Stačilo a SPD s tím furt před volbami mávalo. Jinak nikdo.

A Babiš mám dojem že minulé volby také vyhrál, ale málo, aby mohl sestavit vládu. Vedl si dobře a jen antivaxerům se to nelíbilo a těch není mnoho, o to je je víc slyšet - třeba Zdeňek a ty, Evulína a Durodara k tomu mám dojem také nemáte daleko.
armin

Příspěvekod Zdeněk » pon 06. říj 2025 15:58:52

armin píše:
Zdeněk píše:

Ty seš po těch volbách nějak nabručenej. Co to?

Blbost. Což nevykresloval jsem tě dostatečně barvitě už před volbami?

Nicméně, tvou reakci bych nazval nějak jako "arminovo úskočné odvádění pozornosti". Něco jako "Vám to dnes ale sluší milostivá", když přecházíš uklízečce vytřenou chodbu v zaprasených botách. :-)
Zdeněk

Příspěvekod Zdeněk » pon 06. říj 2025 16:07:57

armin píše:Vedl si dobře a jen antivaxerům se to nelíbilo a těch není mnoho, o to je je víc slyšet - třeba Zdeňek a ty, Evulína a Durodara k tomu mám dojem také nemáte daleko.

A kolik sis nechal napíchat žihadel, srabe.

A jak se cítíš zdravotně? :angelwing:
Zdeněk

Příspěvekod Trini » pon 06. říj 2025 16:12:53

armin píše:
Mně to přijde také jako blbost. Stačilo a SPD s tím furt před volbami mávalo. Jinak nikdo.

A Babiš mám dojem že minulé volby také vyhrál, ale málo, aby mohl sestavit vládu. Vedl si dobře a jen antivaxerům se to nelíbilo a těch není mnoho, o to je je víc slyšet - třeba Zdeňek a ty, Evulína a Durodara k tomu mám dojem také nemáte daleko.

Babiš minulé volby velmi knap prohrál, a tak nedostal vůbec šanci k vytvoření vlády.

https://www.seznamzpravy.cz/p/vysledky- ... tni-volby/

Očkovat jsem se nedala a díky tomu jsem ještě naživu. Jestli mám mít z toho radost, je jiná otázka. Ale nechtěla jsem patřit k těm, kdo zcela nesmyslně zemřou na očkování - to už raději umřít na covid.

SPD a Stačilo! zřejmě chtěli lidem řict, že kdyby měli většinově zájem vystoupit z EU nebo z NATA, tak umožní referendum.
Trini

Příspěvekod Trini » pon 06. říj 2025 16:23:14

Babiš vyhrál volby v roce 2017. Myslím, že to bylo po tom harakiri, co udělal Sobotka za sociální demokracií. Ta tenkrát ztratila 35 křesel, TOP 09 ztratilo 19 křesel a komunisté 18.

https://www.idnes.cz/volby/parlamentni/ ... astupitele
Trini

Příspěvekod Zdeněk » pon 06. říj 2025 16:49:44

Většina amerických Židů tvrdí, že Izrael páchá válečné zločiny – a 39 procent tvrdí genocidu.

Jsem si docela jist, že na arminské patolízaly se dívají s despektem.

Hanba arminovi! Tfuj.
Zdeněk

Příspěvekod armin » úte 07. říj 2025 12:31:08

Zdeněk píše:Většina amerických Židů tvrdí, že Izrael páchá válečné zločiny – a 39 procent tvrdí genocidu.

Hanba arminovi! Tfuj.

Tobě hodně záleží na tom, jak se kdo na tebe dívá?

Že si vymýšlíš tyhle svoje představy a tom kdo se na koho jak dívá.
Myslím, že se na nás židé v USA vůbec nijak nedívají, možná o nás ani nevědí, mají svých starostí dost.

Tady si čtu třeba jak se na mě díváš ty. Myslíš, že to má na mne nějaký vliv, když vidím, jak jsi úplně vedle?
Jenom mi to říká o tobě jak ty, když někoho nějak vidíš, jak daleko je to tvé hodnocení od toho, jak se věci doopravdy mají.
Když si vymýšlíš nesmysly o mně, tak nejspíš i o těch ostatních, včetně Vladimíra Vladimíroviče. :)
armin

Příspěvekod Eva Nada » úte 07. říj 2025 12:46:13

Aktuálně prezident Putin: Vy v EU máte zajímavé strategické myšlení. Nejdříve si podříznete ekonomiku, pak si zdražíte energie, ocel, potraviny, vezmete si domů miliony migrantů, topíte se v dluzích, vlády tvrdí že od nás nic neberete přitom jste jenom oblbování, protože bez našich zdrojů se stejně neobejdete, jen vám je prodávají přes překupníky, v půlce Evropy lidé protestují, padají vlády a s tímhle chcete táhnout na mé Rusko? Není v zájmu Ruské Federace napadnout nějaký stát EU. Proč bych ničil Evropu? Však to zvládnete sami... Opakuji, nemám o vás (Evropu, či EU) nemám zájem. Není u vás nic o co bychom měli zájem. Napadnout Evropu? Bylo by to plýtvání mými zdroji.

;)
Eva Nada

Poděkoval: 59
Poděkováno: 37-krát v 36 příspěvcích

Příspěvekod Nic » úte 07. říj 2025 13:32:31

armin píše:
Zdeněk píše:Většina amerických Židů tvrdí, že Izrael páchá válečné zločiny – a 39 procent tvrdí genocidu.

Hanba arminovi! Tfuj.

Myslím, že se na nás židé v USA vůbec nijak nedívají, možná o nás ani nevědí, mají svých starostí dost.

Tady si čtu třeba jak se na mě díváš ty. Myslíš, že to má na mne nějaký vliv, když vidím, jak jsi úplně vedle?
Jenom mi to říká o tobě jak ty, když někoho nějak vidíš, jak daleko je to tvé hodnocení od toho, jak se věci doopravdy mají.
Když si vymýšlíš nesmysly o mně, tak nejspíš i o těch ostatních, včetně Vladimíra Vladimíroviče. :)

Zdeněk je vlastně skvělý učitel – díky němu si můžeme vyzkoušet, jaké to je, když člověk věří, že hodnocení druhých je pravdivé, aniž by měl skutečné sebepoznání.

Když opravdu známe sami sebe, pak se nás pomýlené vnímání nebo nepravdivé posuzování druhých vůbec nedotýká.

Teď jde o to, jestli dokážeme poznávat tu nejvyšší pravdu nejen v sobě, ale i v každé bytosti, v každém člověku a ve všem, co existuje.

:happy:
Nic

Poděkoval: 75
Poděkováno: 18-krát v 18 příspěvcích

Příspěvekod armin » úte 07. říj 2025 14:29:25

Eva Nada píše:Aktuálně prezident Putin: Vy v EU máte zajímavé strategické myšlení. Nejdříve si podříznete ekonomiku, pak si zdražíte energie, ocel, potraviny, vezmete si domů miliony migrantů, topíte se v dluzích, vlády tvrdí že od nás nic neberete přitom jste jenom oblbování, protože bez našich zdrojů se stejně neobejdete, jen vám je prodávají přes překupníky, v půlce Evropy lidé protestují, padají vlády a s tímhle chcete táhnout na mé Rusko? Není v zájmu Ruské Federace napadnout nějaký stát EU. Proč bych ničil Evropu? Však to zvládnete sami... Opakuji, nemám o vás (Evropu, či EU) nemám zájem. Není u vás nic o co bychom měli zájem. Napadnout Evropu? Bylo by to plýtvání mými zdroji.

;)

Odkud to máš? Tohle Putin nejspíš neříkal, to vypadá spíš na náš propagandistický domácí produkt.
armin

Příspěvekod Zdeněk » úte 07. říj 2025 14:37:28

armin píše:

Hanba arminovi! Tfuj.

To jsou tvoje pošahaný projekce, že mi záleží, jak se kdo na mě dívá. :)

Právě tobě na tom záleží, proto se snažíš chovat distingovaně, považuješ to za pokrok na duchovní cestě.

Pamatuji na chování Izraele k Bidenovi jako viceprezidentovi. Biden opakovaně prohlašoval, že je sionistou, a to i během své oficiální návštěvy Izraele v roce 2010. Na letišti však nebyla žádná slavnostní ceremonie a cesta z letiště do Jeruzaléma byla "z bezpečnostních důvodů" uzavřena; Biden se tam významně dlouho motal.
Během jeho návštěvy izraelská vláda oznámila výstavbu 1 600 nových domů ve čtvrti okupovaného východního Jeruzaléma, navzdory Bidena protestu.

Biden lezl Izraeli do prdele snad ještě více nežli ty. A takové ponížení.
Zdeněk

Příspěvekod armin » úte 07. říj 2025 14:44:38

Zdeněk píše:
armin píše:

Hanba arminovi! Tfuj.

To jsou tvoje pošahaný projekce, že mi záleží, jak se kdo na mě dívá. :)

Tak proč to píšeš že se na nás Židé v USA dívají s despektem?
armin

Příspěvekod armin » úte 07. říj 2025 14:54:09

Chápu, že upozorňuješ na utrpení Palestinců v Gaze. Já zase upozornuji na utrpení Ukrajinců na Ukrajině.
Ale to tvoje jak se na nás někdo dívá, o ponížení a kdo komu leze do prdela.e atd.
To jsou tvoje budhistické starosti, nebo co tím chceš vyjádřit?
armin

PředchozíDalší

Zpět na Úvahy a zamyšlení