Eva Nada píše:Četla jsem, že polský dům poničila bouřka, žádný dron.
Dnes je možné se dočíst všechno možné i nemožné.
Eva Nada píše:"Věřím, že všichni ti, kteří těží z války a přispívají k jejímu vzniku, by měli být zastřeleni hned první den občany své země."
Ernest Hemingway
armin píše:Eva Nada píše:"Věřím, že všichni ti, kteří těží z války a přispívají k jejímu vzniku, by měli být zastřeleni hned první den občany své země."
Ernest Hemingway
Bohužel to tak nechodí.
Hitlera občané nezastřelili, naopak ho většinově podporovali.
S Putinem je to stejné.
Eva Nada píše:Černochová aneb když ministryně propadne z dějepisu...
Viděli jsme učebnicový trapas. Ministryně obrany Jana Černochová v přímém přenosu prohlásila, že druhou světovou válku rozpoutalo Rusko. Ano, ne Německo, ne Hitler, ne Wehrmacht valící se na Polsko prvního září 1939. Prostě Rusko. Bravo.
Historie je přitom jasná. Válku odstartoval nacistický útok na Polsko prvního září. Sovětský svaz vstoupil na území východního Polska až sedmnáctého září. Černochová tak svým výrokem degradovala všechna fakta na úroveň hospodské debaty po deseti pivech. Rozdíl je jen v tom, že hospodský výrok neslyší celý svět.
A právě celý svět se teď směje. Ruské servery mají nový hit. Video s českou ministryní, která neumí ani základy dějepisu. A my tu ostudu sklízíme spolu s ní.
Kdyby se psal test, Černochová by nedostala ani čtyřku. Propadla by. A to ne potichu, ale před kamerami. Ministryně, která má mít respekt, se předvedla jako žákyně, co si popletla Hitlera s Rusem. Jenže na rozdíl od školní lavice už tu nejde jen o ostudu před učitelem. Tady jde o ostudu národa.
Takže co dodat. Díky paní ministryně. Svět se nám směje. A důvod jste mu dala vy.
Daniel Danndys Krajča
Trini píše::!:
Proč zlé Rusko napadlo hodnou Ukrajinu?
https://www.youtube.com/watch?v=LyIdEEl8FeQ&t=1064s
Je tam i ten telefonní rozhovor s Tymošenkovou - který svého času Rakousko šokoval:
20:17
...Co by ted mělo dělat 8 milionů zbývajících Rusů, kteří zůstali na území Ukrajiny?
Tymošenková: Sakra, měli by je sestřelit jadernými zbraněmi....
Trini píše::!:
Proč zlé Rusko napadlo hodnou Ukrajinu?
https://www.youtube.com/watch?v=LyIdEEl8FeQ&t=1064s
Je tam i ten telefonní rozhovor s Tymošenkovou - který svého času Rakousko šokoval:
20:17
...Co by ted mělo dělat 8 milionů zbývajících Rusů, kteří zůstali na území Ukrajiny?
Tymošenková: Sakra, měli by je sestřelit jadernými zbraněmi....
Zdeněk píše:
Tedy ne že by mě zajímala argumentace Antonína Komerse, protože tyhle otázky mám dávno vyřešené po svém způsobu (teoretické otázky sebeobrany). Ale chci ho podpořit jakoby diskuzí a linky.
armin píše:O hladomoru a represích na Ukrajině, který tam záměrně vyvolal Stalin a z kterého se zrodil v obyvatelstvu negativní vztah k Rusúm
armin píše:O hladomoru a represích na Ukrajině, který tam záměrně vyvolal Stalin a z kterého se zrodil v obyvatelstvu negativní vztah k Rusúm i ti Banderovci
Zdeněk píše:
Tedy ne že by mě zajímala argumentace Antonína Komerse, protože tyhle otázky mám dávno vyřešené po svém
Trini píše:Zdeněk píše:
Tedy ne že by mě zajímala argumentace Antonína Komerse, protože tyhle otázky mám dávno vyřešené po svém
Mně to poslal bráška, Asi mně chtěl ukázat, že Rakousko je vino, že něco takového jako Ukrajina a Ukrajinci vůbec vzniklo.![]()
2:33
Vznik ukrajinské identitiy -
armin píše:Zdeněk píše:
Tedy ne že by mě zajímala argumentace Antonína Komerse, protože tyhle otázky mám dávno vyřešené po svém způsobu (teoretické otázky sebeobrany). Ale chci ho podpořit jakoby diskuzí a linky.
Mohl by se naučit číst tak, aby to alespoň trochu vypadalo, že přednáší vlastní názory.
O hladomoru a represích na Ukrajině, který tam záměrně vyvolal Stalin a z kterého se zrodil v obyvatelstvu negativní vztah k Rusúm i ti Banderovci, o tom mu tam soudruzi nic nenapsali
Jaký to kontrast s celoživotně protekčním dědkem arminem, zbaběle úskočným Pedritem či naším panem prezidentem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků