Trini píše:Nic píše:
Vsadím se s Tebou o Pedritovo celuloidové pravítko, že při skutečném setkání bude Vostálpetr klidnej pohodovej a milej jako beránek.
Petra vnímám jako klidného a pohodového, a tak si nedovedu představit, že bys ho mohla při skutečném setkání - at by ses namáhala sebevíc - vyprovokovat k nějakému agresivnímu projevu. Akorát si nedovedu představit, že by měl zájem se s tebou setkat. Třeba se mýlím. Rovněž pochybuji, že do jeho repertoáru patří být milej jako beránek. Alespon podle fotek z vašeho posledního setkání to nato nevypadá.
Ve své podstatě je Petr stejně dokonalý jako Ty. Je tou samou dokonalou existencí, Láskou, Božstvím. Je to docela zajímavé, že
jeho vulgarity které směřuje roky nejen směrem ke mně, ale když na to přijde řeč i vůči Ježíšovi, Buddhovi a dalším, kteří se nějakým způsobem dotýkají nejhlubší pravdy, kterou jsme.
Setkala jsem se s Petrem několikrát, připomínala jsem mu, že mi vyhrožoval, že mi ublíží a že má možnost to tedy udělat. Jen se smál. Viděla jsem ho šťastného, zářivého a bylo jasné, že by nikomu neublížil. Při posledním setkání říkal, že když na mě myslí, že ho bolí srdce. Myslí podle jeho četnosti příspěvků asi hodně, už roky.
Možná by se na to celé mohl nabídnout objektivnější pohled. Jak může být tak diametrální rozdíl v projevu na internetu a při skutečném setkání, když jsme se ve skutečnosti bavili pořád o tom samém.
Upřímně řečeno, je ve mně jakási lenost tohle analyzovat, cokoliv si o tom myslet. Jsem šťastná, že je, že jsme, že je to, co je. Nadávky a vulgarity se mě nijak nedotýkají. Neberu si to osobně. Pravdivá je pro mě jen ta ničím neoddělená blízkost, která nemá chybu.
Ale můžeme se na objektivnější pohled zeptat AI, jak to je.