Ahoj všem
Za prvé jsem moc ráda, že toto fórum našel Radek - tímto ho tu vítám

- vždy mě potěší, když se "probudí" další člověk a zjistí, že si může utvářet svůj život - je to asi nejvíce osvobozující pocit, co se dá zažít
Mé probuzení začalo spíše s objevováním těchto věcí: problémy jsou lekce, na každý problém existuje řešení, toto je jedna z našich mnoha inkarnací (i když jsem si nikdy nemyslela, že po smrti přestanu existovat

), existuje vyšší Já, náhoda neexistuje, existence "Boha" - pro mě to je "Vesmír" (Bůh mi zní moc křesťansky), jsme tu abychom sbírali zkušenosti, .... a tak dále
K Abrahamovi jsem se dostala teprve nedávno - možná tak před půl rokem. A jak mi tedy funguje?
Tak asi v milionu malých drobností, jako že se zmíním o nějakém člověku, kterého nevídám, a on mi večer napíše

Když řeším nějaký problém, zajedu do knihkupectví a koupím si knížku, ve které je odpověď. Prostě čtu a najednou tam je jedna věta, u které se zastavím a řeknu si: To jsem si snad napsala já sama odpověď na moji otázku. Zákon přitažlivosti je také neskutečně vtipný, třeba jednou jsem zase nad něčím dumala a odpověď mi přišla v televizi (!!!! já se na TV koukám tak 2x za rok) a to v kresleném seriálu!!!!!!!!!!! (který zrovna ráno dávali a mně se to nechtělo přepnout, neříkám, že bych se dívala na kreslené seriály pro děti...

)
Četla jsem knihu Tajemství a tam bylo napsáno, že nějaký pán si představoval pírko se speciálními symboly a opravdu to pírko pak někde našel - tak mě hned napadlo to také vyzkoušet

a přemýšlela jsem o zeleném jablku, a v té představě se mi otáčelo dokola, i když jsem na to zrovna myslet nechtěla, ale tak si říkám no co, otáčející se zelené jabko, no tak to by mě fakt zajímalo jestli to někde uvidím

Pak jsem na to zapomněla a asi za měsíc jdu domů a u chodníku roste jabloň a přímo přede mnou z ní spadlo zelené jablko a kutálelo se po zemi - no najednou mi to došlo

. Takže někdy fakt nedokážu pochopit, jak to ten zákon dokáže zařídit...
Minulý týden jsem shlédla Manifestaci ve hmotě za 80 dní od Pepy Kopřivy - je to fakt úžasné - a řekla jsem si: tak s tím konečně začnu nějak vědomě pracovat. Chci si splnit svůj sen a to zpívat v kapele na koncertech a být v tom úspěšná - a tohle byl asi můj největší úspěch se zákonem přitažlivosti. Právě jsem se domlouvala s jednou kapelou, že bych si k nim přišla vyzkoušet zazpívat, že hledají zpěvačku - takže jsem si představovala, že mě vezmou, že se mi jejich hudba líbí, a že máme koncerty. Že časem opravdu budu dobrá zpěvačka - a jak radí Pepa - přestala jsem po tom toužit, ale stále si říkám, že už je to moje. Netoužím se stát zpěvačkou. Já už jí jsem. A budu v tom úspěšná. Vybrala jsem si to.
Ten pocit, co zažívám poslední týden, je nepopsatelný. Jsem celý den nadšená z toho, že se plní můj sen, a jsem si tím jistá. Když přijdou pochybnosti, řeknu si, že jsem si to tak vybrala a nezáleží na tom, co si o tom myslí někdo jiný. I kdyby mě v kapele odmítli, i kdybych teď zpívala jak zhulený havran - jednou se mi sen prostě splní

Dokonce když vyjdu na ulici, představuji si, že mě lidi poznávají (nesmějte se mi

).
Odpověď byla neuvěřitelně rychlá a poměrně šokující

Nikdy jsem ještě v kapele nezpívala a ani jsem nevěděla, jestli se jim bude líbit, jak zpívám, protože na zpěv chodím teprve rok. Ale v kapele mě hned vzali a pěli na mě samou chválu

Moje učitelka zpěvu se včera sama od sebe zmínila, že bych měla chodit na soutěže a konkurzy, nebo jestli nechci na konkurz do nějakého muzikálu - no prostě jsem zírala.... Můj přítel, kterému se nikdy moc nelíbilo, jak zpívám, včera řekl: Dneska se mi líbilo, jak jsi zpívala. Jakoby se na mě všichni domluvili!!!

Je to neuvěřitelné, jak to funguje! Veškeré pochybnosti o mém zpěvu zmizely - a že jich předtím bylo.. No prostě - je to nádherné

Život je tak krásný