Paradoxy píše:Běží mi hlavou, jestli se člověk jako je Jana, necítí ve skutečnosti opuštěně. Možná to je důvod, proč do všech kope a potřebuje neustálou pozornost.
Spíš otročí té své posedlosti vlastním "osvícením". Ovládá ji to.
Paradoxy píše:Běží mi hlavou, jestli se člověk jako je Jana, necítí ve skutečnosti opuštěně. Možná to je důvod, proč do všech kope a potřebuje neustálou pozornost.
Paradoxy píše:Třeba máš Honzo pravdu, žes jí pomohl to zviditelnit. Ale kdybys to nebyl ty, našel by se někdo jiný, pokud to v ní bylo i před tím.
honzam píše:Paradoxy píše:Běží mi hlavou, jestli se člověk jako je Jana, necítí ve skutečnosti opuštěně. Možná to je důvod, proč do všech kope a potřebuje neustálou pozornost.
Spíš otročí té své posedlosti vlastním "osvícením". Ovládá ji to.
honzam píše:Paradoxy píše:Třeba máš Honzo pravdu, žes jí pomohl to zviditelnit. Ale kdybys to nebyl ty, našel by se někdo jiný, pokud to v ní bylo i před tím.
To asi ano, ale pořád si připomínám, že bych s tou svou zkušeností měl být opatrný.
honzam píše:Jářek píše:honzam píše:Určitě do mě ze začátku vkládala naděje, že právě já jí budu rozumět. To jsem nenaplnil a ještě jsem vystupoval proti ní.
Klíd, znal jsi ji už na pradávném fóru Jitřní země? Nevybavuji si tě tam.
Nezměnila se ani o píď. Jen jsme my ji všichni nevědomky přiučili... Z každého si vzala, co se jí líbilo, aby to mohla použít proti nim... když vyřkli nesouhlas... versus s tím, co louskala z Mistrů. Každý šel k ní kamarádsky, a někteří naivkové i opakovaně. Chtěje to smýt a začí znova.... Bohužel.
Tak buď v klidu, nikdo za to nemůže.
Já jo. Na FJZ jsem psal v roce 2010, než skončilo. S Janou jsem měl osobní kontakty a vím, jak se projevovala tehdy a jaké je to teď. Asi v ní ten fanatismus nějak dřímal a já ho pomohl probudit.
Jářek píše:Pak já taky, a všichni... holt jsme iluzivní pekelné bytosti.
Ne... není to tak. Ty jsi fakt byl na púvodní Jitřní Zemi?
http://www.jitrnizeme.cz
honzam píše:Určitě do mě ze začátku vkládala naděje, že právě já jí budu rozumět. To jsem nenaplnil a ještě jsem vystupoval proti ní.
Paradoxy píše:honzam píše:Paradoxy píše:Třeba máš Honzo pravdu, žes jí pomohl to zviditelnit. Ale kdybys to nebyl ty, našel by se někdo jiný, pokud to v ní bylo i před tím.
To asi ano, ale pořád si připomínám, že bych s tou svou zkušeností měl být opatrný.
Opatrný v jakém smyslu?
honzam píše:Jářek píše:Pak já taky, a všichni... holt jsme iluzivní pekelné bytosti.
Ne... není to tak. Ty jsi fakt byl na púvodní Jitřní Zemi?
http://www.jitrnizeme.cz
Jj, jako honzam.
Paradoxy píše:honzam píše:Určitě do mě ze začátku vkládala naděje, že právě já jí budu rozumět. To jsem nenaplnil a ještě jsem vystupoval proti ní.
Já u toho nebyla, ale co když to bylo jednoduše tak, že tě chtěla zmanipulovat a ty seš prostě nedal?
honzam píše:Paradoxy píše:honzam píše:Určitě do mě ze začátku vkládala naděje, že právě já jí budu rozumět. To jsem nenaplnil a ještě jsem vystupoval proti ní.
Já u toho nebyla, ale co když to bylo jednoduše tak, že tě chtěla zmanipulovat a ty seš prostě nedal?
Nevím, možná. Nepřišlo mi, že by mě vyloženě manipulovala. Založila poradnu a pozvala mě tam jako někoho, kdo tam může sdílet svůj pohled. Ten prostor tam ze začátku byl pro všechny. Jenže později jsem se odklonil od klasických duchovních postojů a Janu to mohlo zasáhnout.
Jářek píše:A asi i Miroskava, jen mi to splývá s Mozaikou. A řek bych že jme se v tom setkávání se všichni někam posunuli. Až na jednu vyjímku, co potvrzuje to pravidlo. A za to vážně nemúžeš Honzo. Exupery sice mluvil o růži a odpovědnosti, ale myslel to jinak.
honzam píše:Jářek píše:A asi i Miroslava, jen mi to splývá s Mozaikou. A řek bych že jme se v tom setkávání se všichni někam posunuli. Až na jednu vyjímku, co potvrzuje to pravidlo. A za to vážně nemúžeš Honzo. Exupery sice mluvil o růži a odpovědnosti, ale myslel to jinak.
Malý princ je Jany parketa. Čekej přednášku, co tím autor myslel.
Jářek píše:Tak to prr, na Exuperyho jsem kadet já![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků