Eva Nada píše:Beztak bude chtít v moderátorském panelu smazat informace o vlastním mazání arminových příspěvků
Trini píše:(Taky ho nemám ráda.)
honzam píše:Omlouvám se, že jsem svým odchodem způsobil problémy. Snad se to brzy urovná.
Nerozumím Petrovi, že mě jeden den posílá psát pryč a druhý zase píše, že u něho můžu psát.
Tobě Trini rozumím, přála by sis na fóru rodinnou atmosféru, do které nebudou druzí šťourat.
Trini píše:
Přála jsem si přátelskou atmosféru, Honzame. K tomu je potřeba tolerance, tedy neprosazovat svůj pohled jako všeobecnou pravdu. Ti, co si chtějí hrát na učitele - hlavně armin a Jana, to prostě nedokážou.
V jednom německém foru to řešil probuzený tak, že tam vytvořil pod-forum, kde si každý mohl hrát na mistra, když měl tu potřebu nebo o to zájem. Ale každý takový musel holt čekat, jestli se někdo objeví, kdo na této úrovni s ním bude chtít diskutovat.![]()
armin píše:Nebo bys byla raději, kdyby tam byl jen Vostál, Trini a Alaja? O čem byste si asi povídali?
Trini píše:armin píše:Nebo bys byla raději, kdyby tam byl jen Vostál, Trini a Alaja? O čem byste si asi povídali?
Do toho ti nic není.
Trini píše:Přála jsem si přátelskou atmosféru, Honzame. K tomu je potřeba tolerance, tedy neprosazovat svůj pohled jako všeobecnou pravdu. Ti, co si chtějí hrát na učitele
honzam píše:Trini píše:Přála jsem si přátelskou atmosféru, Honzame. K tomu je potřeba tolerance, tedy neprosazovat svůj pohled jako všeobecnou pravdu. Ti, co si chtějí hrát na učitele
Jenže tohle pravidla vp fóra nezakazují. Každý může vystupovat, jak sám uzná za vhodné.
Trini píše:honzam píše:Trini píše:Přála jsem si přátelskou atmosféru, Honzame. K tomu je potřeba tolerance, tedy neprosazovat svůj pohled jako všeobecnou pravdu. Ti, co si chtějí hrát na učitele
Jenže tohle pravidla vp fóra nezakazují. Každý může vystupovat, jak sám uzná za vhodné.
Přátelská atmosféra je možná jen na základě dobrovolnosti, k tomu zákazy opravdu nepasují.
honzam píše:Jak vám jde přátelení se na vp fóru? Pár dní už to tam nesleduji.
honzam píše:Tady je takový klídek, budu to tu udržovat pravidelnými příspěvky. Občas sem třeba někdo zavítá, aby si odpočinul.
Trini píše:honzam píše:Jak vám jde přátelení se na vp fóru? Pár dní už to tam nesleduji.
Je tam právě dusno. Eva vymáhá na Petrovi odpověd', jestli má odejít.
honzam píše:Tady je takový klídek, budu to tu udržovat pravidelnými příspěvky. Občas sem třeba někdo zavítá, aby si odpočinul.
Eva Nada píše:Myslela jsem si, že z vás, z tebe a Petra nic konkrétního nevypadne a měla jsem pravdu.
Stejně jako na mou jasnou otázku, jestli jsi smazala arminovy příspěvky jsi neodpověděla.
Je to pováženou....
Proč.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků