Trini píše:armin píše:Trini píše:P.S. Sem nám jen přišel vysvětlit, jako jsme nemoudří, že na Janu reagujeme, zátimco on už dávno ne.

To je tvoje interpretace mé motivace (nic takového jsem nenapsal, ani jsem nic takového tím, co píši, nezamýšlel). Asi tedy soudíš podle sebe nebo podle Jany (?).
Na Janě vidíš různé zlé motivace, jak ve svých mnoha reakcích na Janu vyjadřuješ.
Ty tvoje interpretace Janiných motivů mi připadají poněkud bizarní. Vypadá to na nějakou tvoji silnou zaujatost nebo projekci.
Jestli je tvým cílem Pravda, tak se nad tím, co píšu třeba hlouběji zamyslíš. O tom ale pochybuji. Jestli je tvým cílem sebepotvrzení, potvrzení nějakého tvého osvícení, tak to nech raději ležet. To by ti totiž moc nepomohlo, spíše naopak.

Škoda, domnívala jsem se, že si ve svém vývoji trochu pokročil. Pořád žádná sebereflexe. Zřejmě si vůbec neuvědomuješ, že jsi právě udělal to samé, co u mne kritizuješ - zřejmě i z těch samých pohnutek, které do mńe projikuješ.
To určitě nepochopíš

, tak se měj.

Jak to vnímám.
Armin nic nekritizuje, to jsem v jeho psaní skutečně nepostřehla, jen píše, jak se k tomu staví on a staví se k tomu podobně jako Lída a já.
Tím neříká / neříkáme, že je to dobře, nebo špatně. Zkrátka to tak vnímáme, ty to vnímáš jinak,. To je ok.
Jestli jsem dobře pochopila, ty (Alaja, Honzam...) na Janu reagujete ze svého určitého důvodu - to je to PROČ.
U tebe jsem pochopila z toho, co jsi psala, že na ni reaguješ proto, že ti vadí, jak ubližuje druhým.
Někde jsem četla takovou větu, že nikdy nemůžeš nikomu ublížit, pokud t i to ten "druhý" nedovolí... tedy je to jejich cesta.... a zachraňovat před ublížením druhého smrdí spasitelským syndromem, za kterým se ukrývá ještě další PROČ...
Reagovat, nereagovat ... toť otázka

, ale určitě to není špatně.... jak jinak se o sobě máme dozvědět více, že...
PROČ, ROČ, PROČ...