watta píše:jo petře - jasně, díky za inspiraci - ano, tomu taky věřím: svému pocitovému navigátoru
Tak tak "poctivý navigátor"

a pak je stejně jinak

watta píše:jo petře - jasně, díky za inspiraci - ano, tomu taky věřím: svému pocitovému navigátoru
slavoj píše:Tak tak "poctivý navigátor"není to takovej vnitřní hlas co ti našeptává ?
![]()
![]()
Petr píše:jo zapomnel jsem vcera vlastne napsat, ze ten treti bod, ktery me napadl byl: Vsechno je mozne.
slavoj píše:Jak Tě Petře může něco navigovat když to neslyšíš(cítíš)
Monika píše:uvidíme co nastane když vynecháme ten budoucí čas i když je jen takový jako ... , tedy že už je to pořád tady ,,, ehmmm s námi a nemusíme na nic čekat ... nu
slavoj píše:podotýkám z osobní zkušenosti že čemu sem věřil "včera" nevěřím dnes. A proto udělám maximum pro to abych se "zítra" probudil
slavoj píše:podotýkám z osobní zkušenosti že čemu sem věřil "včera" nevěřím dnes.
Petr píše:Pokud je clovek "na prijmu"...
watta píše:Petr píše:Pokud je clovek "na prijmu"...
a to je vždycky![]()
AlfaScorpii píše:Já věřím v nekonečno. Nevím proč, ale nekonečno je pro mě hrozně uklidňující
vostalpetr píše:
A máš to nekonečno daný spíš prostorově, jako nekonečný prostor, nebo časově, jako nekonečná věčnost,
nebo jako úplně plný nekonečno či jako úplně prázdný nekonečno
nebo jen jako nekonečný nekonečno ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků