osobně je mi to jedno, neruší mne slova, ani koncepty plné myšlenek, ale někomu to přišlo skoro škoda ... potřeby jsou prostě různé

................................................................................................................................
tO MI PŘIPOMNĚLO JEDEN ZÁŽITEK Z INDIE,
Šli jsme s kamarádem do jednocho chrámu v TVmalai, který mám velice rád, je bokem takže je tam poměrně klid, a sem tam tam chodí evropani meditovat.
Narazili jsme tam na jednu mladou holku, evropanku, co zrovna meditovala.
Hned mně bylo jasný, že musí být z nás nadšená, kolikrát jsem si tam takhle pěkně relaxoval a pochrupoval,
když v tom někdo přišel a bylo po klidu, nebot indáci drbou na váš klid a meditaci.
Sedli jsme si sice bokem (nebot jsme slušně vychovaní evropani)
a kecali a kecali, kamarád říká, že by jsme měli být v klidu, abychom ji nerušili,
ale já říkám, že to je v pohodě, jen at kouká, co to sní udělá, protože tohle znám velice dobře,
protože i mně sem bůh posílá prudit indáky...
No jasně že jo,
za chvíli to nevydržela, a upozornila nás na nápis "ticho" co někdo načmáral sprejem na jeden ze sloupů.
Říkám jí, že tohle je hinduistickej chrám, takže tady je povoleno mluvit, kouřit či případně hrát kriket,
takže není třeba tady být zticha.
A že se nemusí s námi znepokojovat, to že "venku" je bordel a někdo tam furt kecá,
tak že to vůbec neznamená, že "uvnitř" není ticho, protože to ticho je stále zde, nic jej neruší, jen je třeba na něj zaměřit pozornost a nezaměřovat pozornost na to "vnější"
No jasně, nevydržela a odešla,
protože jenom trénink dělá šampiony.....