armin píše:No, a k čemu je tohle monitorování dobré?
honzam píše:V průběhu letošního roku jsem již ve spolupráci s Janou (pomáhá mi, aby odčinila ten ban).
Nic píše:honzam píše:V průběhu letošního roku jsem již ve spolupráci s Janou (pomáhá mi, aby odčinila ten ban).
Jana nic neodčiňuje,
armin píše:Kdyby se matematickým zpracováním Janiných příspěvků dalo vyhrát v loterii, tak by alespoň k něčemu byly. Pokud ne, tak jak říká klasik (Marpa), nestojí všechny její příspěvky dohromady ani za to slepičí vejce .
Alaja píše:armin píše:Kdyby se matematickým zpracováním Janiných příspěvků dalo vyhrát v loterii, tak by alespoň k něčemu byly. Pokud ne, tak jak říká klasik (Marpa), nestojí všechny její příspěvky dohromady ani za to slepičí vejce .
Dopadlo by to asi tak, jako následující pohádka...
(dokážete spočítat, z kolika klasických pohádek byla spíchnutá?)
https://www.youtube.com/watch?v=oqHfVAx1qAI
The Magic Riddle
vostal petr píše:Dál má tento monitoring sloužit k rozsouzení Jany a vostalpetra. Vzhledem k dosavadnímu vývoji to nejspíš zůstane otevřené. Některá ze stran by musela dosáhnout hodnoty MSm+ = 97,5% a vyšší, aby to mohlo být považované za projev vyšší vůle.
Nu dobrá,
ale musíš vzít v potaz, že jako pseudozástupce karmy sice reaguji na rozdíl od karmy samé poměrně rychle na různé voluntaristické píčoviny,
ale nikterak nemohu urychlit karmické boží mlýny, ty prostě melou pomalu, pomaloučku,
proto jsem si taky rozumně vytyčil na to deset let,
což je stejně docela šibeniční termín
nesmíš zapomínat to, že Jana je blondýna....
vostal petr píše:Jana píše:A co bys rád? Aby se ze sna o tom, co to je, stalo to, co je?
Vžcky jen to co bys ty nerada,
tedy jen to co požaduje i katolická církev na smrtelném loži,
tedy zpovídat z hříchů se mně nemusíš, postačí mně jen smíření se světem a bohem,
tam ti sneustále silně hapruje to utrpení
díky jemuž neustále tančíš své šílené tance kolem božské lásky která je věčná...
Jeden by skoro řekl, že jsi se z té pomíjivosti prostě pominula...
Alaja píše:armin píše:Kdyby se matematickým zpracováním Janiných příspěvků dalo vyhrát v loterii, tak by alespoň k něčemu byly. Pokud ne, tak jak říká klasik (Marpa), nestojí všechny její příspěvky dohromady ani za to slepičí vejce .
Dopadlo by to asi tak, jako následující pohádka...
(dokážete spočítat, z kolika klasických pohádek byla spíchnutá?)
Jana píše:A teď ještě od koho tohle vlastně chceš. Od snové postavy? Od toho, co si představuješ, že jsem? Nebo to chceš od toho skutečného? Od toho, co skutečně jsem?
Trini píše:Jana píše:
A teď ještě od koho tohle vlastně chceš. Od snové postavy? Od toho, co si představuješ, že jsem? Nebo to chceš od toho skutečného? Od toho, co skutečně jsem?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků