honzam píše:
Tak teď, miluješ Pannu Marii, že ano?
Nic píše:honzam píše:
Tak teď, miluješ Pannu Marii, že ano?
Není možné něco takového tvrdit. Panna Marie je nositelkou čistoty. Pozornost upřená k ní, je zdrojem klidu, míru. Dalo by se mluvit o laskavosti, o nesmírně jemné něze přivádějící k Pravdě. Je otevřeností Světlu. Je čistou nevinnou Myslí spojující s Bohem.
Zdrojem Lásky je Kristus.
Nic píše:Urážíš se sám.
Mysl pod nadvládou žalobce přivádí do pekla.
Mysl ozářená Kristem otevírá Boží království.
Janovo Zjevení přináší svědectví o tom, že vítězí Kristus.
Žalobce končí v ohnivém jezeře.
Nic píše:Nemusíš se děsit, Janovi, který je toho všeho svědkem, je jasné, že mu nic nehrozí,
Jane.
Nic píše::D
Co se osvobození týče, nejde o spaní, snění, ale o probuzení.
![]()
![]()
honzam píše:Jano, věříš v Pannu Marii?
Nic píše:Miluji Tvůj šťastný bezstarostný smích.
Nic píše:
honzam píše:Boží království - vysvobození po rozpuštění tohoto já/Já/JÁ ve svém úplném opaku - neomezeném utrpení mimo čas a prostor.
Nic píše:A kde vládne Boží láska, je opak pekla, tady je Boží království, Království nebeské.
honzam píše:Štěstí je příčinou utrpení. Pokud je Boží království místem, kde není utrpení, není tam ani štěstí.Nic píše:A kde vládne Boží láska, je opak pekla, tady je Boží království, Království nebeské.
Tady je dualita.
honzam píše:...neomezeném utrpení mimo čas a prostor....
honzam píše: Zničení Jednoho prstenu v centru Mordoru v Hoře osudu a odplutí do Zemí neumírajících.
Trini píše:
Když se objeví opravdovost, tak je to jiné. Mysl přestane s hrou na probuzení a jde do ticha.
Je to jednoduché, říkají probuzení. Jo, když mysl pustí všechny koncepty, tak je to jednoduché.![]()
honzam píše:Štěstí je příčinou utrpení. Pokud je Boží království místem, kde není utrpení, není tam ani štěstí.
Nic píše:
Maharadž říká: "Parabrahma je jak zapalovač, ze kterého vyšlehne plamen Vědomí."
Aby ten plamen mohl vyšlehnout, musí se Bůh lásky probudit.
Nic píše:Honzam poznání Vědomí dosáhl, ale rozhodl se, že pomůže bytostem v temnotě. Aby mohl do temnoty vstoupit, musel se stát sám temnotou a sám jako Bůh lásky z téhle hry vystoupit. Byla to přesně opačná cesta, než jdou probuzení.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 54 návštevníků