Dovolím si, zde ještě uvést 2 názory na které jsem narazil na internetu:
1)
Zdroj - Jirka-love Tento film ně naprosto nadchnul, jako před lety Alchymista od Paulo Coelho, prostě mě dostal, brečel jsem, radoval se, ano je to je to co již znám, a praktikuji, ano moje „puzzle“ se začíná skládat.
Je to pravdu tak jednoduché?, věřím, že ano, ale právě ty jednoduché věci …
Vzpomněl jsem si, na doby kdy jsem se odrazil ode dna, z ničeho, a začal znovu věřit. Přál jsem si dodělat školu, přál jsem si najít partnerku pro život, přál jsem si s ní koupit byt, přál jsem si nové auto, přál jsem si za dva roky postavit dům, přál jsem si práci, která mě baví (které mam až moc

přál jsem si dvě zdravé děti (no tady je to jako s tou prací, nakonec jsou tři:-), které si budou spolu hrát, přál jsem si zasadit tři stromy, a dále si přeji (to je tajné:-) .... ano v to pevně věřím. Toto co zde popisuji se opravdu stalo, v rozmezí deseti let, nyní je pro mě každý rok, ještě lepší a lepší, jestli to půjde takto dál tak exploduji jako supernova

Prostě slovo problém, jsem nahradil slovem radost.
Ano je třeba se naplnit láskou, až to bude přetékat, pak můžeme rozdávat. Nyní mohu toto předávat, žít s otevřeným srdcem, rozdávat lásku, optimismus, naději, víru v dobro a za toto universu, bohu, neustále s pokorou děkuji, a věřím, že naše díky a uvědomění si tohoto daru, je jako velká pečeť s pečetidlem, která vše potvrzuje a zhmotňuje.
2)
Zdroj - TomášToto video je většinou nejčastěji zakupováno se sérií
„What the bleep“ a rovněž věřím, že by je měl vidět každý. Video je úžasným motivačním filmem o tom, jak si svými vlastními myšlenkami sám člověk utváří svůj život. Dotýká se v tomto ohledu mnoha oblastí života – od zdraví (představení lidí, kteří trpěli velmi vážnými nemocemi a dokázali se díky své vlastní vůli zcela uzdravit, i když jim lékaři nedávali sebemenší šance) až po peníze (lidé, kteří dosáhli své finanční svobody díky vlastní vůli toto dokázat). Film je navíc postaven na velmi svižné formě, která vás nenechá odejít od obrazovky. Bohužel někdy je forma až příliš americká, takže občas působí pro nás trochu úsměvně, pokud se ale na těchto pár minut povznesete, pak určitě dostanete vynikající zážitek a motivaci tak silnou, že si budete chtít film pouštět znovu a znovu. Tento film jsem osobně pouštěl pár lidem, o kterých jsem si myslel, že podobné věci označí zásadně vždy jako „nesmysl“, a byl jsem mile potěšen, že i v nich zanechal film pozitivní stopy. Kdyby bylo na mně, film bych nakázal jako povinné studium na základních školách