Petr píše:Protože dlouho dlouho dlouho ... nemusí to být až tak dlouho, ale většinou je...jste vysílali tyto vibrace a Zákon přitažlivosti skládal dohromady všechny spolupracující součásti..ale pokud používáte vaše oči a uši pro zjištění toho, jak si vedete, tak je to jako řídit vaše auto a dívat se pouze do zpětného zrcátka...a to není dobrý nápad.
Ze semináře z 10.října 2009

vostalpetr píše:myslet si, že Hitler byl nějakou nelidskou zrůdou která žila ve stavu nenávisti a nějakých nižších démonských vibrací je naprostý nesmysl,
byl to velice jemný a zdvořilý a citlivý člověk (jak na něj vzpomínají blízký pamětníci)
a zcela nepochybně měl velice silné a radostné a povznášející emoce
když tvořil novou evropu...
…radostných a zaníceních fanatiků se srdcem na dlani co vás chtějí dovést k lepším zítřkům, které vede bůh a neomylná božská pravda a prozřetelnost, běhá po světě víc než dost a
víc než dost podobně emocionálně laděných jedinců si je vybírá za své vůdce...

Jana píše: Já nevim, Lído, ale mně moc radostný nepřipadá.

Lída píše: nadšených emocí je tam vskutku neurekom

Lída píše:...Proto vnímám jako velmi podstatné a proto jsem se ptala, jestli Abraham někde výslovně řekl, že se svým nabádáním expandovat a nestarat se o ty kolem se obrací jen k těm, kdo už dosáhli jisté mravní úrovně, čili že to platí jen pro ty, kteří už rozvinuli určitou citlivost a vnímavost, takže jim jejich nitro napoví, „tudy ne“. ....

Takže mě ta Abrahamova rada ohledně radosti a toho jít s proudem nepřijde příliš dobře vysvětlená, protože radost která je známkou že jdeme s proudem je radost bezpříčinná
Já nevím, ve mně pojednání o emocích neprobouzí žádné emoce. Takže o nich asi ani nedokážu mluvit fundovaně.vostalpetr píše:já na různá pojednání o emocích reaguju vždycky trošku vypruzeně,
Lída píše:Emoce jsou aktivity emočního mozku, vznikají automaticky a vyjadřují vztah k něčemu "druhému". Kladné emoce cítí a dávají najevo i vyšší ssavci. Že by směřovali k Bohu? Víc než žížaly, které emoce nemají? (nemají pro ně patřičně vybavenou mozkovnu).
Lída píše:Nadšení a víru v sebe má většina posedlých lidí, různí hlasatelé pravdy a "spasitelé" - bez těch kladných emocí by je to tak nebavilo

Zpět na Abraham-Hicks - Abrahamovo učení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků