Zdeněk píše:Arminská chobotnice v akci: Merz považuje za skandální, že by se Německo mělo účastnit Eurovize, pokud by byl Izrael ze soutěže vyloučen.
Přitom podle předběžného rozhodnutí ICJ (International Court of Justice) je to Izrael v Palestině (nikoli Rusko na Ukrajině), kdo páchá genocidu, a explicitně genocidu v Gaze jmenuje i nedávná zpráva vyšetřovací komise OSN.
Rusko bylo vyloučeno z Eurovize v roce 2022.
armin píše:No nemáš to lehký. se orientovat
Zdeněk píše:
Je zajímavé (a signifikantní), že tohle armin ve své podstatě není schopen pochopit (nejpříhodnější vysvětlení toho jsem našel v negativním pojetí dané entity podle Ra).
Je tedy nesmyslné s ním argumentovat, přesvědčovat ho. Smysl má neobracet se k němu zády a držet velký klacek v ruce.
Trini píše:armin píše:No nemáš to lehký. se orientovat
Ale kdež, nemáš šanci mne zmanipulovat.
armin píše:Prostě jí ta popularita za kovidu vlezla do hlavy a
armin píše:Zdeněk píše:
Je zajímavé (a signifikantní), že tohle armin ve své podstatě není schopen pochopit (nejpříhodnější vysvětlení toho jsem našel v negativním pojetí dané entity podle Ra).
Je tedy nesmyslné s ním argumentovat, přesvědčovat ho. Smysl má neobracet se k němu zády a držet velký klacek v ruce.
A co ty říkáš na tu Pekovou. Je to ona na tom videu, co tu diskutujeme s Triny nebo je to produkt AI, který by ji měl pošpinit?
armin píše:Trini píše:armin píše:No nemáš to lehký. se orientovat
Ale kdež, nemáš šanci mne zmanipulovat.
To si nemysli. To nevíš, že já jsem podle Durodary Supermanipulátor? A že jsem jako dítě zmanipuloval učitelku aniž bych jí cokoliv řekl ani se na ní nepodíval?
Trini píše:armin píše:Prostě jí ta popularita za kovidu vlezla do hlavy a
Ty ses holt populární nestal. Přitom tvrdíš, že Tomášovi doufali, že ty a tvoje žena zaujmete po nich místo. Zřejmě ses nečinil, přestože ti to E. Tomáš radil.
armin píše:A co ty říkáš na tu Pekovou. Je to ona na tom videu, co tu diskutujeme s Triny nebo je to produkt AI, který by ji měl pošpinit?
Nic píše:Trini píše:armin píše:Prostě jí ta popularita za kovidu vlezla do hlavy a
Ty ses holt populární nestal. Přitom tvrdíš, že Tomášovi doufali, že ty a tvoje žena zaujmete po nich místo. Zřejmě ses nečinil, přestože ti to E. Tomáš radil.
Nemůžu jinak, než se Miroslava a jeho ženy zastat.
Zdeněk píše:(a třeba takový Igor Chaun je v této souvislosti obhroublý blbec).
Trini píše:
Klidně se zastávej, ale nic nezměníš na tom, že Tomášovi byli populární a Miroslav se svou ženou nejsou.
Nic píše:Trini píše:
Klidně se zastávej, ale nic nezměníš na tom, že Tomášovi byli populární a Miroslav se svou ženou nejsou.
A změní něco na tom to, že ani Tvá popularita není větší, než Miroslavova?
Trini píše:Nic píše:Trini píše:
A změní něco na tom to, že ani Tvá popularita není větší, než Miroslavova?
Ušlo ti to zásadní: Já o něco takového zájem nemám, ale Miroslav už několikrát psal, že Tomášovi je viděli jako své následovníky. Ty bys také chtěla být jejich následovnicí, vid? A pořád nic... Ale nic si z toho nedělej, zřejmě vás nebude málo, kdo o to mají zájem. Holt nikdo nesahá Tomášovým ani po kotníky.
Trini píše: Holt nikdo nesahá Tomášovým ani po kotníky.
Trini píše:Zdeněk píše:(a třeba takový Igor Chaun je v této souvislosti obhroublý blbec).
Ten mne v souvislosti se S. Pekovou opravdu zklamal.
Trini píše:Tomášovi byli populární a Miroslav se svou ženou nejsou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků