armin píše:Pod těmito ideami jsme za totáče (kromě nesvobody) všichni vesele chudli a zaostávali,a hlavně ti chudí na tom byli nejhůře,. protože hospodářství a podniky vedli diletanti s dobrým kádrovým profilem a produktibvita šla do háje.
Včera mě napadlo zprovoznit stařičký wifi router a používat ho mobilem, abych neplatil mobilní data. Musel jsem krapet pozměnit jeho funkci (aby fungoval jen když stisknu tlačítko a nezajebal mi byt wifinou), a místo splitu z něj udělat AP. Přes půl dne jsem se s tím mořil a to jsem měl AI nápovědu (bez ní bych to nedal, ač sem tam napovídala blbě). Vzpomněl jsem si co musel v práci dělat systémák - 1000x větší problémy, HW, SW, klubka kabelů, v kterých se ani čert nevyznal. Staré, nové, všechno sladit dohromady, spousta nastavení, spousta ladění, spousta znalostí. Bez AI nápovědy.
Tys dělal v práci hovno tvl, kdyby se něco posralo tak bys na to čuměl jak trubka.
Do vedení podniků, do politiky, se dostali diletanti s dobrým kádrovým profilem židomila. A tak šla produktivita, společenská atmosféra, do háje.
Je mi jasné, že si teď nesedneš na prdel a nezvoláš "Jéé, já jsem parazit, tasemnice, promiňte". Budeš to sám před sebou popírat, zatlačovat do nevědomí. Jenomže tak popřeš a zatlačíš i realitu. Čeká tě tak karma tasemnice.