armin píše:To by vysvětlovalo i ten tvůj antisemitismus...
Zdeněk píše:armin píše:To by vysvětlovalo i ten tvůj antisemitismus...
Zřejmě se tedy ztotožňuješ se Semity.
Nu vida, zajímavé.
armin píše:Já se s nikým neztotožňuji.
Zdeněk píše:armin píše:Já se s nikým neztotožňuji.
Děláš to nevědomě. Kritiku sebe implicitně vztahuješ na antisemitismus. Neuvědomuješ si to.
Kde projevuji antisemitismus, že kritizuji izraelskou genocidu v Gaze? Máš rozum?
armin píše:Tak to je potěšující zpráva, že alespoň nejsi antisemita.
Zdeněk píše:A k tomu si vezmi tvoji kariéru a tvé reálné schopnosti.
A sme doma.
armin píše:Pracoval jsem ve výzkumu, pak v IT od programátora po šéfa IT a nakonec jako architekt IT v Komerční bance.
armin píše:A co ty? Jak to probíhalo u tebe?
Zdeněk píše:armin píše:Pracoval jsem ve výzkumu, pak v IT od programátora po šéfa IT a nakonec jako architekt IT v Komerční bance.
Páni. Tys musel mít tlačenku jako KRÁVA.
Trini píše:Dokonce i Halíkovi to došlo.
https://www.youtube.com/shorts/NpyWr1MeoVU
NEmlčme
"Tady už nelze mlčet,“ říká teolog Tomáš Halík o genoçidě v G/\z3 | #NEmlčme
...........................................
Byla jsem taky leta na straně Izraele. Vůbec se mi nelíbilo, když se izraelská herečka Natalie Portmanová vyjádřovala kriticky k izraelské vládě. Ted se jí v duchu za to omlouvám, měla prostě mnohem více informací než já, věděla, co se tam opravdu děje.
Netanjahu nedávno prohlásil, že palestýnský stát nikdy nebude existovat. Něco mi říká, že jestli Izrael v této politice bude pokračovat, tak se stane opak - Izrael zanikne. Tohle tvrdilo už několik prominentních lidí podstatně dříve - vůbec jsem s tím nesouhlasila. Ale zřejmě měli už tenkrát informace, které se na veřejnost obvykle nedostávají.
armin píše:Žádnou tlačenku jsem nikdy neměl.
Zdeněk píše:armin píše:Žádnou tlačenku jsem nikdy neměl.
Nevzpomínám si, že bys někdy napsal cokoli kritického o Izraeli.
Je jasné, koho píseň zpíváš.
Zdeněk píše:
Je jasné, koho píseň zpíváš.
armin píše:Nicméně tim alespoň sděluješ něco o sobě. O tom, jak ty říkáváš, co si sám neuvědomuješ.
Zdeněk píše:
Jednáš jasně v záměrech AIPAC - potírat antisemitizmus. Že bys měl potírat třeba genocidu, to ti vůbec na mysl nepřijde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků