Stav společnosti

Re: Stav společnosti

Příspěvekod Zdeněk » úte 29. zář 2026 18:24:04

armin píše:moje myšlení se nezabývá na rozdíl od tebe sionismem, Izraelem, ani ho neobhajuji ani ho nekritizuji, prostě tím směrem se mé myšlení neubírá, nezkoumám to

1. Kdysi jsi měl starost, jestli nejsem antisemita (si to pamatuju protože jsem tehdy ani nevěděl co to je – asi něco se Židama).
2. Při jedné hádce jsi nadhodil, jestli já taky nepopírám holokaust (což mi utkvělo v paměti, protože to bylo úplně bez kontextu).
3. Máš detailní znalosti obřízky.

A ty se nezajímáš o sionizmus, ani o Izrael…

A to víš armine, že lhát se nemá?
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 23-krát v 23 příspěvcích

Příspěvekod armin » úte 29. zář 2026 18:47:30

Zdeněk píše:
armin píše:moje myšlení se nezabývá na rozdíl od tebe sionismem, Izraelem, ani ho neobhajuji ani ho nekritizuji, prostě tím směrem se mé myšlení neubírá, nezkoumám to

1. Kdysi jsi měl starost, jestli nejsem antisemita (si to pamatuju protože jsem tehdy ani nevěděl co to je – asi něco se Židama).
2. Při jedné hádce jsi nadhodil, jestli já taky nepopírám holokaust (což mi utkvělo v paměti, protože to bylo úplně bez kontextu).
3. Máš detailní znalosti obřízky.

A ty se nezajímáš o sionizmus, ani o Izrael…

A to víš armine, že lhát se nemá?

No vidíš, jak ty si vytváříš svoje představy.

Na ten antisemitismus a popírání holokaustu jsem se tě ptal, protože jsi pořád psal něco negativního o židech. A protože máš rád ty konspirační teorie. Teď jsi tím stále posedlý, když se bavíme o Ukrajině, tak hned vyrukuješ s Izraelem a svými domněnkami o mně. Na tu obřízku jsem se zeptal AI zase v reakci na nějaká tvá "podezření". Já žádnou obřízku nemám.

Já ani nevím kdo Žid je a kdo ne. Třeba jsem mylně považoval Wericha za žida, protože často vyprávěl židovské vtipy.
Jsem pokřtěný křesťan, svatbu jsme měli v kostele.

No ale jestli ti to dělá dobře si myslet co není pravda, tak to ladí s tvou zálibou v konspiračních teoriích a dezinformacích.
Každej máme něco, no.
armin

Poděkoval: 48
Poděkováno: 96-krát v 92 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » úte 29. zář 2026 19:48:04

armin píše:Na ten antisemitismus a popírání holokaustu jsem se tě ptal, protože jsi pořád psal něco negativního o židech.

Tedy popírání holokaustu považuješ za natolik negativní, že se ti automaticky vybaví při čtení něčeho negativního o židech.

Ale aktuální genocida Izraelem páchaná tě nezajímá, "prostě tím směrem se tvé myšlení neubírá, nezkoumáš to". Vždyť přeci ani "nevíš kdo Žid je a kdo ne".

Dědku prolhanej a slizskej.
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 23-krát v 23 příspěvcích

Příspěvekod armin » úte 29. zář 2026 20:16:48

Zdeněk píše:Tedy popírání holokaustu považuješ za natolik negativní, že se ti automaticky vybaví při čtení něčeho negativního o židech.

Ale aktuální genocida Izraelem páchaná tě nezajímá, "prostě tím směrem se tvé myšlení neubírá, nezkoumáš to". Vždyť přeci ani "nevíš kdo Žid je a kdo ne".

Dědku prolhanej a slizskej.

Mám dojem, že jsem se tě také ptal, jestli nejsi plochozemec. To je příklad konspirační teorie které věří už jen hodně postižení. "Všichni nám lžou", teda hlavně ty masmedia. :)
armin

Poděkoval: 48
Poděkováno: 96-krát v 92 příspěvcích

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení