Trini píše:armin píše:armin píše:To je houby zrcadlo. Ví prd a fantazíruje. Jo kdyby to bylo kouzelné zrcadlo, to by bylo něco jiného

Ty vaše "zrcadla" bohužel zrcadlí jen vaše představy o mně.
Takhle přesně reagovala Jana, když jsi napsal, jak ji vnímáš. Máte hodně společného.
Přitom jde o to, že sám sebe vnímáš jinak, než tě vnímají druzí. Kdo je sám k sobě upřimný, je schopný přijmout, jak ho vnímají jiní, aniž by se jim to snažil vymlouvat, že to jsou jen jejich představy. Je to tak těžké akceptovat, jak tě druzí vnímají? Zřejmě k tomu mají nějaký důvod, který může ležet jak v tobě, tak v nich.
U vás, některé "poznatky" o mně jsou bohužel chybné - a tak vás na to upozorňuji - pro info - abyste měli ode mne věcnou zpětnou vazbu - tu můžete vzít do úvahy a nebo nechat ležet, to už je na každém, jestli to využije.
Já vaše hodnocení sleduji bedlivě a jsem za něj vděčen.
Mám kolem sebe spoustu lidí, kteří mne znají osobně a od nich přijímám také jejich hodnocení většinou je úplně opačné než vaše i když i zde je jedna výjimka, můj bývalý spolužák a kamarád, také duchovňák i jsme byli spolu v Jílovém, který mi začal postupně závidět všechno možné a tak jsem jenom tím že jsem, že jsem se mu připomněl, v něm začal probouzet mindrák. A na Tomášovi také zanevřel.
Mám dojem, že teď už pomalu moudří po všech svých životních zklamáních a že se zase začínáme sbližovat. Měl jsem ho vždy rád a přál a přeji mu aby byl šťastný. Zatím moc bohužel přes jeho veškeré úsilí není, ale už je to na dobré cestě.
Nicméně jeho osud i to, co mi průběžně říkal bylo pro mne cenné. A myslím že i to, co jsem mu říkal a nepřijal to, tak teprve teď začíná nést pro něj dobré ovoce.
Lidé, kteří trpí závistivostí to nemají v životě lehké. Poměřování se, soutěžení a podobné berličky, když je potřebují pro své sebevědomí.
Pak třeba jako ty nebo Jana si promítají tyhle svoje "samozřejmé" lidské potřeby za to, co ten druhý dělá a přitom on takové motivace vůbec nemá.
Takže tak