Salmo1cz píše:Jako vyhlazení 3, 5, 7 mil. lidí nebo kolik těch separatistů bylo EU nevadí? Děláte si prdel?
Salmo1cz píše:To je běžná praxe.
Být zeleným mužíkem musíš být vyvázán z branné povinnosti.
Byla to jediná legální cesta i u nás pro toho kdo chtěl např.do cizinecké legie ve Francii.
U nás to povolení schvaloval prezident.
Nešťastné rozdělení SSSR kdy se lidí nikdo neptal.
Je hromada dokumentů kdy člověk dostal občanku odteď jsi občan Ukrajiny a hotovo.
Tohle přece nemůže fungovat.
Trini píše:16. 2. 2022
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... c-40387421
Pokud Ukrajina zaútočí na separatisty, Rusko jim přijde na pomoc
Podle Matvijenkové je klíčem k vyřešení krize prosazení minských dohod. Ty však Kyjev odmítá s tím, že by jejich implementace destabilizovala zemi. Tvrdí, že byly podepsány pod namířenou ruskou zbraní, i když jednání zprostředkovaly Německo a Francie.
armin píše:Salmo1cz píše:Jako vyhlazení 3, 5, 7 mil. lidí nebo kolik těch separatistů bylo EU nevadí? Děláte si prdel?
To jsou lidé na území ovládaném separatisty, ne separatisté.
Trini píše:
Z Donbasu prý uteklo 3 miliony Ukrajinců před ukrajinskou armádou do Ruska. Oficiálně se odhaduje, že to bylo 1,2 milionu. Odhadem prý v Rusku žije 2,5 - 5 milionů Ukrajinců. Takže s tím oficiálním odhadováním to trochu vázne.
armin píše:Tvrzení, že miliony lidí utíkají specificky „před ukrajinskou armádou“, slouží k ospravedlnění vojenské agrese a vykreslení Ruska jako zachránce. Lidé z válečných zón na Donbase často neměli jinou únikovou cestu než směrem na východ, protože frontová linie jim odřízla přístup do zbytku Ukrajiny[/i]
Trini píše:
Možná někdo naletí na tu propagandu, co sem dává Armin, ale já ne.
armin píše:Lidé z válečných zón na Donbase často neměli jinou únikovou cestu než směrem na východ, protože frontová linie jim odřízla přístup do zbytku Ukrajiny
armin píše:Trini píše:
Možná někdo naletí na tu propagandu, co sem dává Armin, ale já ne.
Já sem žádnou propagandu nedávám.
armin píše:P.S.
Ono čekat u frontové linie na osvobození je zajímavá představa. Člověk ve válce prchá, kam to jde, kde se zrovna nestřílí, nebombarduje. Zejména normální lidé, pro které není ani Ukrajina ani Rusko nepřítel.
Zdeněk píše:Frontová linie byla pro civilisty normálně propustná, přes kontrolní stanoviště. Denně jimi procházelo desetitisíce lidí (pro důchod, k lékaři, návštěvy příbuzných...).
armin píše:Předpokládám že AI je neutrální. Nebo myslíš že ne?
armin píše:Zdeněk píše:Frontová linie byla pro civilisty normálně propustná, přes kontrolní stanoviště. Denně jimi procházelo desetitisíce lidí (pro důchod, k lékaři, návštěvy příbuzných...).
To já nevím, já jsem tam nebyl. To odpověděla AI a ta má kompletní přehled v tom co se kde psalo, publikovalo atd.
Předpokládám že AI je neutrální. Nebo myslíš že ne?
Odkud ty víš, že přes frontovou linii procházelo desetitisíce lidí? Tys tam byl, nebo se to někde psalo?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 180 návštevníků