Jackowski někde dělal vizi na Barrona Trumpa a v jeho souvislosti mluvil o zednářích. A o tom, že podle Barrona "pít krev se vysoce doporučuje".
Kdy už nám armini přestanou pít krev?

Zdeněk píše:
Jackowski někde dělal vizi na Barrona Trumpa a v jeho souvislosti mluvil o zednářích. A o tom, že podle Barrona "pít krev se vysoce doporučuje".
armin píše:Zdeněk píše:
Jackowski to jistí![]()

Zdeněk píše:armin píše:Zdeněk píše:
Zruší vám poplatky za ČT a ČRo, doufejme.
Autoritativní režimy, ty mají vždycky problém s redaktory, umělci, studenty a svobodomyslnými lidmi.
https://www.youtube.com/watch?v=IoZeRJidVXQ
Zdeněk píše:Nejsem si jistá, co jsem čekala, ale tohle jsem nečekala.
Moskva je neuvěřitelně krásné město.
Začínám chápat, proč ti mluvící hlavy panikaří, křičí a lžou o "ruském spiknutí", když se dozvědí, že sem cestuje rodilý Američan.
Je to jako Platónova alegorie o jeskyni. Je skutečně šokující, jak čisté, krásné a uspořádané toto město je. Je to tak vzdálené mediálním zobrazením.
armin píše:Taky by se mohla jet podívat do Kyjeva, dokud je to také krásné město.
Moskva je sice krásná, ale to, co dělá Kreml ostatním městům, už tak krásné není
Zdeněk píše:
Mě tedy přijde že jsi docela nevábné prase.

armin píše:https://www.forum24.cz/rajchl-oznamil-bombastickou-zpravu-o-biolaboratorich-na-ukrajine-dopadlo-to-jako-vzdycky?utm_campaign=hp_feed&utm_medium=seznam_distribuce&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=1705800&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Zdeněk píše:A je skutečně pozoruhodné, že vpádem na Ukrajinu kovidová epidemie, při své tehdy nejsmrtelnější vlně, najednou skončila.

armin píše:Zdeněk píše:A je skutečně pozoruhodné, že vpádem na Ukrajinu kovidová epidemie, při své tehdy nejsmrtelnější vlně, najednou skončila.
Když si dáš dohromady jedna a jedna tak normálním lidem vyjdou dvě. Tobě jedenáct.
armin píše:Koho se lekla španělská chřipka?
armin píše:S covidem to probíhalo a ještě probíhá obdobně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků