armin píše:Jaké měli ti tví dva známí následky po očkování?
Já jsem se blíže neptal, v podstatě jsem od toho tématu utekl, protože jakmile se ti začne nekontrolovaně šířit tělem spike protein (k čemuž k mému úžasu přispěla naprosto neprofesionální aplikace vakcíny zdravotníma sestrama), pak není vyvinutý způsob jak se toho zbavit (kromě anonymních návodů na internetu). A pak je z hlediska zdraví lepší tvůj přístup slepého fanatika.
Psal jsem o oficiálním varování tuším Americké kardiologické asociace (jde o potíže zánětlivého charakteru v různých částech těla), ale to je vzhledem k tvému mentálnímu filtru zbytečné sem psát, protože to odfiltruje.
Sputnik je vektorová vakcína, která používá podobný mechanizmus jako mRNA, takže to tehdy bylo z hlediska nedostatečného výzkumu prašť jak uhoď.
Jediná komunistická Čína použila rozumný přístup, nenechala si lidské zrůdy v kapitalistickém hávu oděné přerůst přes hlavu. Ono je celkem jedno, v jakém odvětví se tyhle zrůdy angažují, viz u nás duo Kolář-Pávek za podpory svazáků jako jsi ty.
Jožo Ráž měl pravdu, když onehdy tvrdil, že komunističtí staříci, pod kterými ještě za bolševika zpíval, byli oproti nynějším arminským "benigní".