Jednota s Ďáblem - na vlastní nebezpečí!

Re: Jednota s Ďáblem - na vlastní nebezpečí!

Příspěvekod armin » stř 07. říj 2026 18:13:25

Trini píše:
Jako Česku Západ nepomohl před 2. světovou válkou, tak by nepomohl ani ted. Ale třeba by to slovankým státům vyhovovalo se navzájem vyvraždit, ted už to praktikují pod taktovkou Západu na Ukrajině.

.

Válka na Ukrajině je pod výhradní taktovkou Putina. Ten vojenskou agresi začal a může ji kdykoliv ukončit. Evropa napadené Ukrajině pomáhá pouze mírovými prostředky se bránit. Humanitární pomocí a dodávkami potřebných zbraní, aby měla čím se bránit.

Ti co podporují a obhajují ruské dobývání Ukrajiny se morálně podílejí na ruské agresi, ničení Ukrajiny a zabíjení.
armin

Poděkoval: 48
Poděkováno: 96-krát v 92 příspěvcích

Příspěvekod armin » stř 07. říj 2026 22:48:28

Co jste to, Trini, provedli tomu Putinovi?

Na rakouskou armádu a infrastrukturu míří 100 000 hybridních útoků denně. Šéf generálního štábu viní Rusko

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... icka_varAA
armin

Příspěvekod Trini » čtv 08. říj 2026 5:33:55

armin píše:
Trini píše:
Jako Česku Západ nepomohl před 2. světovou válkou, tak by nepomohl ani ted. Ale třeba by to slovankým státům vyhovovalo se navzájem vyvraždit, ted už to praktikují pod taktovkou Západu na Ukrajině.

.

Válka na Ukrajině je pod výhradní taktovkou Putina..

To není pravda. Kdyby NATO a EU nedodávalo Ukrajině zbraně (jak to dělalo už leta před začátkem války) a peníze, tak by už dávno válka nebyla. Je tedy pod taktovkou Západu.
Trini

Poděkoval: 382
Poděkováno: 147-krát v 135 příspěvcích

Příspěvekod Trini » čtv 08. říj 2026 5:56:03

armin píše:Co jste to, Trini, provedli tomu Putinovi?

Na rakouskou armádu a infrastrukturu míří 100 000 hybridních útoků denně. Šéf generálního štábu viní Rusko

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... icka_varAA

To ja akorát tak téma pro věčně hecující Novinky.

Z toho článku je důležité pro Rakousko toto:

Rakouská neutralita

Neutralita přesto zůstává hluboce zakotvena v rakouské politické kultuře a národní identitě, přičemž těsná většina veřejnosti i politické reprezentace ji nadále odmítá opustit či usilovat o členství v NATO.

Mimochodem, kdyby ta většina byla jen "těsná", tak by se pořádalo referendum. Ale dokud je zcela jasné, že by bylo referendum zbytečné, tak se žádné pořádat nebude. S tím nějaký ojedinělý potitický chciválek nic nenadělá. ;)

:)
Trini

Příspěvekod armin » čtv 08. říj 2026 6:48:26

Trini píše:
armin píše:
Trini píše:

.

To není pravda. Kdyby NATO a EU nedodávalo Ukrajině zbraně (jak to dělalo už leta před začátkem války) a peníze, tak by už dávno válka nebyla. Je tedy pod taktovkou Západu.

On ten neřád západ nechce nechat Putina válku vyhrát a pomáhá napadenému se bránit. Takže za to může západ, za ty všechny škody a mrtvé.
Kdyby se Ukrajina vůli Kremlu nebránila, tak by to proběhlo v pohodě. Jako u nás v 68.
armin

Příspěvekod Zdeněk » čtv 08. říj 2026 7:51:01

armin píše:On ten neřád západ nechce nechat Putina válku vyhrát a pomáhá napadenému se bránit.

A proč totéž stejnou měrou neplatí pro Netanyahua a Palestince?

Protože jsi negativní entita. To úzce souvisí s mojí předchozí poznámkou.

Tedy sebe identifikuješ jen skrze 3. čakru, která postrádá vědomí univerzality. Spojením duchovních nauk s egem 3. čakry vzniká duchovní ego. Nutně.
Pokud je zelená zelená jen někde, nemůže to být zelená v univerzálním smyslu. Pak sice používáme stejné jméno, ale podstata je jiná.

Ty to sice chápeš, ale jenom teoreticky. Tudíž se ti to nepromítne do podstaty uvažování. Tak jako když píšeš, že mi nechceš nic vyvracet, abys vzápětí napsal vyvracující argument.
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 23-krát v 23 příspěvcích

Příspěvekod Trini » čtv 08. říj 2026 9:01:53

armin píše:
Trini píše:
armin píše:

On ten neřád západ nechce nechat Putina válku vyhrát a pomáhá napadenému se bránit. Takže za to může západ, za ty všechny škody a mrtvé.

Západ válku vyvolal, vždyt na ni Ukrajinu vyzbrojoval a připravoval. Potom jen řekl Ukrajině, kdy má veřejně prohlásit, že už nebude dodržovat minské mírové dohody a kdy má poslat armádu proti vlastnímu obyvatelstvu. Putin už předtím řekl, že v takovém případě přijde napadenému obyvatelstvu na pomoc. A to dodržel. A Západ dosáhl svého - Slované se navzájem vraždí.

Byla jsem dlouho naivní a hloupá, když jsem se domnívala, že Západu jde tentokrát opravdu o mír - věřila jsem Minským dohodám. Pak se ukázalo, že na Západě jsou stále prolhané a prohnilé síly, které ve skutečnosti připravovaly válku, a že mírové dohody byly jen fake, jak získat čas a Ukrajinu na to vzajemné bratrské vraždění pořádně vyzbrojit.

Stačí se jen podívat, v čí prospěch se to děje. V zájmu koho byla Ukrajina obětována? Prostě vidím fakta. A jen nenávistí zaslepený člověk je nevidí nebo nechce vidět.
Trini

Příspěvekod Trini » čtv 08. říj 2026 10:01:03

Zdeněk píše:
armin píše:On ten neřád západ nechce nechat Putina válku vyhrát a pomáhá napadenému se bránit.

Protože jsi negativní entita.

Mně víc vyhovuje sedm rovin vědomí podle Johanna Kössnerrra. Tam se to nerozděluje na negativní a pozitivní. Jde o to, jakou úroven vědomí už člověk dosáhl. Největší množství lidí je na 3. úrovni. 7. úroven odpovídá osvícení/realizaci - takovou úroven dosahuje jen hrstka lidí.

Myslím, že to nebylo přeloženo do češtiny.

http://www.maya.at/allgemein/PDF/4-Sieben.pdf

Podle toho je armin na té běžné 3. úrovni. Je to poznat z toho, jak je mu důležitý úspěch v zaměstnání, kariera, jak ho ostatní uznávají apod. - tedy věci, s kterými se rád chlubí a podle čeho posuzuje i ostatní lidi. Prostě normálka, nic duchovního. Patří k tomu také to, jak negativně mluví o své první manželce.

.
Trini

Příspěvekod Zdeněk » čtv 08. říj 2026 10:47:16

Trini píše:http://www.maya.at/allgemein/PDF/4-Sieben.pdf

Tak je to dobré. Ra má trochu jiný obsah vrstev, ale hlavně je podle mě mnohem širší, hlubší a přesnější.

Např. zavádí pojem čas/prostor (= mezi inkarnacemi, podvědomí) vers. prostor/čas (=inkarnace, vědomí) z nichž každý má své pevné zákonitosti.
Oněch sedm vesmírných vrstev se holograficky odráží v mikrokosmu sedmi tělesných čaker.
Atpod.
Zdeněk

Příspěvekod armin » čtv 08. říj 2026 11:00:23

Zdeněk píše:

Kdo říká, že neplatí?
armin

Příspěvekod Zdeněk » čtv 08. říj 2026 11:15:50

armin píše:
Zdeněk píše:

Kdo říká, že neplatí?

Běda vám!, hrozí Ježíš Nazaretský farizejům.

A já se tě vlastně celou dobu jinými slovy ptám: Hade, plemeno zmijí, jak unikneš pekelnému trestu?
Zdeněk

Příspěvekod armin » čtv 08. říj 2026 11:20:47

Trini píše:
Byla jsem dlouho naivní a hloupá, když jsem se domnívala, že Západu jde tentokrát opravdu o mír - věřila jsem Minským dohodám. Pak se ukázalo, že na Západě jsou stále prolhané a prohnilé síly, které ve skutečnosti připravovaly válku, a že mírové dohody byly jen fake, jak získat čas a Ukrajinu na to vzajemné bratrské vraždění pořádně vyzbrojit.

.

Tady si můžeš přečíst jak to probíhalo.

https://hlidacipes.org/ales-rozehnal-bl ... ke-dohody/

Západ pomáhal Ukrajině, která se chtěla stát součástí EU a z obranných důvodů před Ruskem by měla zájem i členství v NATO, se vyzbrojit, aby se Ruské armádě mohla vůbec bránit.
Minské dohody byl v podstatě kremelský diktát, který samo Rusko i separatisté nedodržovali.

Není pravda, že západ "Potom jen řekl Ukrajině, kdy má veřejně prohlásit, že už nebude dodržovat minské mírové dohody a kdy má poslat armádu proti vlastnímu obyvatelstvu."
Ukončení Minských dohod veřejně vyhlásil Putin:
Zánik: V únoru 2022 ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že Minské dohody již neexistují, což předcházelo plnohodnotné ruské invazi na Ukrajinu
armin

Příspěvekod armin » čtv 08. říj 2026 11:35:45

Zdeněk píše:Běda vám!, hrozí Ježíš Nazaretský farizejům.

A já se tě vlastně celou dobu jinými slovy ptám: Hade, plemeno zmijí, jak unikneš pekelnému trestu?

To je jednoduché. Napřed si mne označíš za hada, plemeno zmijí a pak se ptáš. jak uniknu pekelnému trestu.

A protože obrazně řečeno nejsem ani had ani plemeno zmijí, ta problém jak uniknout pekelnému trestu neřeším.

Jinak kdyby se ti to náhodou stalo, tak Trungpa na otázku
"Co máme dělat, když jsme v pekle?"
odpovídá:
"Snažit se v něm zůstat"

A že nevíš proč ? :)
armin

Příspěvekod Trini » čtv 08. říj 2026 12:25:17

armin píše:
Trini píše:

.

Tady si můžeš přečíst jak to probíhalo.

Celou dobu jsem to sledovala, takže není důvod, abych si o tom četla nějaké výmysly a překrucování. Stejně jako Západ lhal při napadení Iráku, tak se lhalo i při Minských dohodách.

Proč bych si měla číst nějaké výmysly AI, která je krmena lživými informacemi?

Vzpomínám si velmi dobře, jak ukrajinská vláda prohlásila, že už nebude Minské dohody dodržovat. Ten článek jsem sem nedávno dala. Měla jsem šok a očekávala jsem, že Západ, který celou dobu o Minské dohody usiloval, bude patřičně reagovat. Ale ticho po pěšině. Tehdy jsem začala poprvé cítit, že je "něco shnilé ve státě dánském". A jak pak Merklová potvrdila, tak bylo. Minské dohody byly od Západu jen fake.
.
Trini

Příspěvekod Zdeněk » čtv 08. říj 2026 12:41:12

armin píše:
Zdeněk píše:Běda vám!, hrozí Ježíš Nazaretský farizejům.

To je jednoduché. Napřed si mne označíš za hada, plemeno zmijí a pak se ptáš. jak uniknu pekelnému trestu.

A protože obrazně řečeno nejsem ani had ani plemeno zmijí, ta problém jak uniknout pekelnému trestu neřeším.

Jinak kdyby se ti to náhodou stalo, tak Trungpa na otázku
"Co máme dělat, když jsme v pekle?"
odpovídá:
"Snažit se v něm zůstat"

A že nevíš proč ? :)

Nechápeš kontext Ježíšovy inkarnace. Ježíš se sem narodil, aby negativní směrování vysoce duchovně vyvinutých Židů zvrátil (on se skutečně narodil panně jako vymodlené dítě v přísném prostředí vysoce trénované skupiny Esejců).

Podobně tomu bylo v Tibetu, ale v úplně jiném kontextu. Nemůžeš kontexty míchat dohromady a vařit pejska a kočičky dort.

Ale možná to tak chceš. Zbytečný pak ztrácet čas. :)
Zdeněk

Příspěvekod armin » čtv 08. říj 2026 22:40:30

Zdeněk píše:Nechápeš kontext Ježíšovy inkarnace. Ježíš se sem narodil, aby negativní směrování vysoce duchovně vyvinutých Židů zvrátil (on se skutečně narodil panně jako vymodlené dítě v přísném prostředí vysoce trénované skupiny Esejců).

Podobně tomu bylo v Tibetu, ale v úplně jiném kontextu.

A tohle co píšeš, to víš odkud? To říká RA?
armin

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení