Tady jsem našel názorového kolegu Zdeňka, Triny i Durodary, kterému se po emigraci do Ruska ulevilo a je konečně nadmíru spokojený.
Čech ze Žatce emigroval do Ruska, aby našel svobodu. Nakonec narukoval do ruské „speciální operace“...................
„Jsem tady velice spokojený. Je tady krásně čisté ovzduší. Není to tady zadrbané jako v Čechách prostě nějakýma chemtrailama,“ pochvaluje si život v Rusku Herzinger. Podle něj v České republice nastupuje fašismus, což má být řízeno západními složkami a možná i Amerikou a MI6 (zpravodajská služba Spojeného království).
Herzinger dále tvrdí, že mu Bezpečnostní informační služba zlikvidovala asi tři mobily. Důvodem prý bylo, že když dal na Facebook nějaký obsah, jak se mají lidé bránit proti represivním složkám v České republice, tak mu prý odpálili telefon přes SIM kartu.
„Odpálení“ telefonu přes SIM kartu je pochopitelně neproveditelný nesmysl. Herzinger je obecně vyznavačem různých konspiračních teorií. Kromě chemtrails také konspirací o vakcínách, covidu, 5G sítích a různých spiknutích tajných spolků. Oblíbeným tématem pro něj je také údajná genocida Slovanů.
Herzinger i Gruncl jsou nicméně rádi, že už v České republice nežijí. „Přijeďte do Ruska žít, dokud je ještě možnost,“ vyzývají oba čeští emigranti žijící v zahradním domku, respektive polorozpadlé chalupě, další možné následovníky.
https://medium.seznam.cz/clanek/roman-m ... nt_tt_varA