Lída píše:.......... a jak neutuchající přítok peněz souvisí s odpovědností k druhým

------------
ano, i to je jeden z důvodů energie hojnosti v životě člověka.
Pan Kiyosaki hovořil o tom, že začal přemýšlet …. oni vědí co já ne. A když se jich ptal, oni to také nevěděli a on se tím začal zabývat a učit se u bohatého táty....
Jakékoliv bohatství je v nás. V naši mysli, v našem způsobu života ve zvycích apod. Na jednom vlákně se ptal někdo, jestli stačí děkovat denně 5 minut. Ne nestačí. Je potřeba se povídat, jak se chováte celý zbytek dne.
Třeba někdo touží mít milión, děkuje za něj, dostane se do euforie, zvýší vibrace na 5 minut a prožívá, že ho má. A co zbytek dne.
V obchodě hledá zboží v akci nebo to nejlevnější, dítě potřebuje boty – ale koupí se až po výplatě, příjde složenka – zaplatí se po výplatě. Na účtě jde do debetu, 3 týdny před výplatou je v mínusu.
Po výplatě zaplatí dluhy, stále řeší nedostatek, ale sní o milionu. /Je potřeba děkovat a žít už tím, že to mám. Jinak vesmír splní to snění – to já chci - a bude chtít celý život, ale nebude to mít/.
Pokud někdo touží po změně, musí se povídat, jaké myšlení a zvyky prožíval v dětství. Protože v dětství vznikají bloky myšlení, vzorce, která nám brání v životě cokoliv změnit. A my si to ani neuvědomujeme. Bohatý počítá peníze, chudý počítá dluhy. Je potřeba se zaměřit na to, čemu věnujeme pozornost přes den. Vybíráme nejlevnější jídlo v restauraci, máme peníze uložené v peněžence, nebo zmuchlané v kapse?? Platíme rádi složenky ?? Peníze jsou energie, a jenom na nás záleží, jaký tok k nám jde. Všechno je v nás, v naší hlavě. A pokud nejsme s něčím spokojeni, hledejme sami v sobě.
Mark Victor Hansen Robert G. Allen, Moudrá cesta za penězi, Milionářem rychle a snadno.
2003 – Ikar v Praze
Stačí se rozhodnout, že zbohatnete a Vesmír Vám ochotně zajistí blahobyt.
1/ každý realizuje – všichni se domnívají, že hlavním posláním stromu je plodit ovoce, ve skutečnosti jeho hlavní poslání je stvořit semínko!!
2/ být – dělat – mít všechno stojí a padá s dáváním!!!
3/ žij s nadhledem
4/ blahobyt je váš přirozený stav -stačí se rozhodnout zbohatnout a vesmír vám ochotně zajistí blahobyt.
5/Kdo dává – dostane – rozdávejte ostatním svůj čas, uznání, úsměv,radost , moudrost, lichotky, humor, nadání, pozornost, lásku,
6/ změnit realitu je hračka – zesilte pozitivní hlas, abyste ze sebe vydali to nejlepší.
7/ Slova transformují – lidé musejí nést zodpovědnost za svoje myšlenky a hlídat každé slovo, mluvit jen s dobrým úmyslem
8/ Vaše bohatství jste vy - člověk správně vidí pouze srdcem, to hlavní je oku neviditelné.
Nápad - zápal pro něj - kontakty
9/ Bohatství = svoboda
10/ všechno začíná snem
11/ V jasnosti je síla - nemyslete na své cíle, ale z hlediska svých cílů. /v novém domě bydlete,
/úspěšný golfista – nejdříve vidím míček, jak je na daném místě, pak jak letí a pak pálím – pálím provádím úder.
12/Čím jasnější, tím mocnější – jsem šťastný a děkuji osudu, že denně vydělávám 400 dolarů a letos nemusím strávit prací více, než 250 dní v roce.
13/ využijte své nadání
14/ Váška – nejsnazší je jet na koni směrem, kterým sám jede. Váška = vášeň + láska = úspěch
15/ představivost hlásí příchod silné vůle
16/ Velikost otázky určuje velikost odpovědi – otázka pro mozek = jak vydělám 1 000USD = mozek najde odpověď
17/ odpověď už znáte
18/ Vylaďte se !!!!! - Blahobytu dosáhnete pouze tehdy, když dospějete k souladu = podmínkám, kdy jsou v souladu všechny části našeho já. Touha – chtít a věřit !!
19/ jsem magnetem na peníze – magnetismus představuje jednu z hlavních hybných sil ve vesmíru. Lidé, kteří mají jasno nebo v sobě mají soulad, jsou přitažlivý, magnetičtí – doslova charizmatičtí.
20/ ZAKLEPEJTE A OTEVŘOU !!!!!
Mark Victor Hansen Robert G. Allen, Moudrá cesta za penězi, Milionářem rychle a snadno.
2003 – Ikar v Praze