Jana píše:Tyhlety neznám, ale znám plno jiných lidí, kteří jsou taky fajn a taky tady bydlí ve Vesmíru konkrétně na Zeměkouli.
Ano ano zemegulu poznam, krasne miesto.

Jana píše:Tyhlety neznám, ale znám plno jiných lidí, kteří jsou taky fajn a taky tady bydlí ve Vesmíru konkrétně na Zeměkouli.
amp píše: Pozdravujem pozemstanov![]()
Petr píše:jj nas svet budeme mit tak omezeny, jak si ho omezime a tak rozsireny, jak si ho rozsirime.
vostalpetr píše:no důležitý je, aby jste to tak nerozšířili, že pak nakonec skončíte někde v blázinci, protože nezvládnete ani tuhle realitu
vostalpetr píše:Petr píše:jj nas svet budeme mit tak omezeny, jak si ho omezime a tak rozsireny, jak si ho rozsirime.
no důležitý je, aby jste to tak nerozšířili, že pak nakonec skončíte někde v blázinci, protože nezvládnete ani tuhle realitu
amp píše:vostalpetr píše:Petr píše:jj nas svet budeme mit tak omezeny, jak si ho omezime a tak rozsireny, jak si ho rozsirime.
no důležitý je, aby jste to tak nerozšířili, že pak nakonec skončíte někde v blázinci, protože nezvládnete ani tuhle realitu
co to znamena nezvladnut tuto realitu ? ako sa da nezvladnut tato realita ?
watta píše:nikdy bych neřekla, že je to tak těžké na pochopení.
AlfaScorpii píše:watta píše:nikdy bych neřekla, že je to tak těžké na pochopení.
Moje máma vždycky říkala: "až vyrosteš, tak mě pochopíš". A já jsem skutečně vyrostl a pochopil jsem. Ale úplně jinak, než byla její představa o pochopení.
Aneb pochopení je absolutně relativní vůči systému informací daného subjektu.
AlfaScorpii píše:watta píše:nikdy bych neřekla, že je to tak těžké na pochopení.
Moje máma vždycky říkala: "až vyrosteš, tak mě pochopíš". A já jsem skutečně vyrostl a pochopil jsem. Ale úplně jinak, než byla její představa o pochopení.
Aneb pochopení je absolutně relativní vůči systému informací daného subjektu.
Petr píše:Pochopeni muze byt na vice urovnich a mohu se zastavit na jakekoliv s tim, ze jsem ji pochopil. Nakonec ji muzu pochopit i vice, nez to chapala ona.
Petr píše:Mama mi davala spenat.
Ted jiz chapu, ze si myslela ze spenat je zdravy, ze mama chtela abych jedl zdrave veci, ze mama chtela abych ja byl zdravy, ze chtela abych nebyl nemocny, ze chtela abych zil dlouho, chtela abych byl uspesny, chtela abych mel lepsi zivot jak mela ona, myslela si, ze se mela spatne, myslela si ze cim lepe se budu mit, tim lepsi to pro me bude, myslela si, ze vi, co chci .......![]()
Pochopeni muze byt na vice urovnich a mohu se zastavit na jakekoliv s tim, ze jsem ji pochopil. nakonec ji muzu pochopit i vice, nez to chapala ona.
AlfaScorpii píše:Tedy pochopení je sice jedno, ale má různé hloubky a na hloubku, z jaké chápe jeden, druhý už nemusí stačit. Ale přesto mají lidé všeobecnou tendenci svůj stupeň pochopení nadřazovat nad stupeň ostatních.
PS. Není to můj případ, to jen pro ilustraci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků