amp píše:zaujimavy jogin, co holduje drogam vseho druhu...najlepsia droga je cista hlava, so zakalenym mozgom nemoze byt o laske a stasti ani reci, to si mozes nahovarat sam pred zrkadlom kolko chces...odklonit ludi od drog je kazdopadne dobra vec a kazdy si uz casom najde svoju cestu lasky, a ci uz to je stastna rodinka, biznis alebo nieco ine je suma fuk
Jedním takovým zajímavým duchovním mistrem co kouřil a četl noviny byl třeba Maharadž...
no bez drog je to lepší,
i když musím říct, že jsem potkal v indii lidi, co hodně kouřili a byli v pohodě, potkal jsem i vykouřený idioty a potkal jsem i jednoho evropana, kterej pokud nebyl realizovanej, tak byl určitě na nějaké duchovní úrovni, šla z něj velká síla, kterou cítili všichni a když si tak matně vzpomínám o čem jsme to hovořili, tak mi přijde, že souhlasil se vším co jsem řekl, což samozřejmě nemá ukazovat na moji genialitu, ale na vysokou úroven toho člověka, že neměl tendenci napravovat moje blbosti...
já fakt nevím, souhlasil bych s tebou, ale na druhou stranu hodně lidí používá drogu na duchovní cestě,
takže udělám to nejlehčí co jde, vzdávám to, že najdu správný řešení...
(jako každá věc, i drogy mají určitě svoje + a -)
PS.
odklonit ludi od drog je kazdopadne dobra vec a kazdy si uz casom najde svoju cestu lasky, a ci uz to je stastna rodinka, biznis alebo nieco ine je suma fuk
...................................................................................................................................................................................................
no i tyto věci mohou působit jako drogová závislost, tedy zakalí rozum
PS.
je tak bokem, Ramana Mahariši se jednou vyjádřilo Hitlerovi, že on mohl být (realizovaný) džnánin (nebo něco v tom smyslu, nepamatuji si to přesně)
Ps.
Jinak podobně jako ty, já jsem zase dost kritický vůči celé duchovní oblasti,
občas to je vidět v tom co píšu,
ale podobně jako ty ani já s tím svým nehnu,
věci jsou tak jak jsou, a jsou součástí boží tvorby a projevu,
jak ty tvý drogy, tak i ta má duchovnost,
nelze jinak, než to PŘIJMOUT,
i když samozřejmě není nijak nutné s tím souhlasit či případně začít fetovat...