armin píše:Trini píše:armin píše:Kdyby to říkala, tak by mi tím řekla hlavně hodně o sobě a nepotřeboval bych si k tomu dokazovat, že to co tvrdí není pravda.
To co říká Chrystýnka a 5G je podobný paranoidní blud.
Proč na tomto vlákně píšeš, když považuješ to, co říká Christýna, za bludy? Jiní to za bludy nepovažují, a proto ji pozvali do Prahy.

Původně jsem reagoval na jiném vlákně z ohleduplnosti. Myslel jsem, že to bude jen vlákno videí Christýnky. Když se objevily i částečně kritické reakce - jak Zdeňkovi tak tvoje, tak jsem svůj pohled na ni a její produkci začal psát rovnou sem.
Samozřejmě, že jsou lidé a není jich asi málo, co žádné její projevy za bludy nepovažují. Já také většinu toho co říká nepovažuji za bludy, jen některá ničím nepodložená tvrzení technockého charakteru.
Ostatní je relativně normální a pozitivní a může to mnoha lidem i pomoci - jako třeba to pomohlo Zdeňkovi.
Někdo určitě považuje za paranoidní blud to, co tady říká Eduard Tomáš:
V čem soudíte, že spočívá ona problematická pomoc duchovních lidí?
Ve změně myšlení a hlavně v občasném vystupování do bezčasé atmosféry. Jedině tato změna může totiž způsobit, aby se otevřely posvátné průduchy kosmických sil, které by pomohly lidstvu v jeho úsilí za mír a za více světla. Já to za blud nepovažuji. Intuitivně cítím, že je to pravda.
Nevím, jestli je to tak, jak Christýna říká. Ale nemohu to vyloučit. Jestli souhlasí to, co říká Eduard Tomáš o kosmických silách, průduchách a o světle - proč by nemohly existovat síly opačné, které by mohly naopak působit přes technologií?
Ty např. považuješ za nesmysl hommöopathii, ale já s ní mám výborné zkušenosti. Můj homöopat - vystudoval medicinu a pracoval jako lékař, než se specializoval výhradně na homöopathie - mne vždy upozornuje, abych nedávala homöopathické léky do blízkosti elektromagnetických polí - mobil, pc, mikrovlnka apod. Nemám důvod mu nevěřit, protože je opravdu vynikající odborník, který přitom nepřestal uznavát normální medicínu.
Můj svět je zřejmě jiný než tvůj. Třeba jsou naše světy navzájem trochu paralelní.