Abych napsala taky něco o tématu, Soňa Peková je v procesu jako každej jinej, jen si zvolila 5D, aby se mohla něčeho chytnout no, děláme to tak na nějakou dobu všichni.
Paradoxy píše:Od jistý doby mi žíly netrhá nikdo a klidně si mě měj za ježibabu, to je tvoje věc.
Abych napsala taky něco o tématu, Soňa Peková je v procesu jako každej jinej, jen si zvolila 5D, aby se mohla něčeho chytnout no, děláme to tak na nějakou dobu všichni.

Zdeněk píše:Paradoxy píše:Od jistý doby mi žíly netrhá nikdo a klidně si mě měj za ježibabu, to je tvoje věc.
Paradoxy píše:Od jistý doby mi žíly netrhá nikdo a klidně si mě měj za ježibabu, to je tvoje věc.
Jářek píše:Salmo1cz píše:Jako za mě je chaneling Ra velmi dobře napsaný, trochu trvá než se člověk zorientuje v popisu o čem je řeč, ale mezi náma není tam nic co by člověk -hledajici neznal.
Sklizeň neřeším, v rámci kauzality světa je to docela dobře možné.
Taky si říkám - pro mě za mě... Prostě to není můj šálek kávy. Tuším v tom čerpání infa z "nadvědomí"...
Ale dejme tomu, že to někdo potřebuje ku vkročení do toho čistého vědomí.
Je to furt Ida (podvědomí, ), pingala (nadvědomí) a střed mezi nimi - sušumna - Vědomí.
Ty dva krajní kanály končí v hemisférách mozku, v ádžně se kříží.. Ten střední mezi nimi prochází nad hlavu "ven"...
Salmo1cz píše:Jářek píše:Salmo1cz píše:Jako za mě je chaneling Ra velmi dobře napsaný, trochu trvá než se člověk zorientuje v popisu o čem je řeč, ale mezi náma není tam nic co by člověk -hledajici neznal.
Sklizeň neřeším, v rámci kauzality světa je to docela dobře možné.
Taky si říkám - pro mě za mě... Prostě to není můj šálek kávy. Tuším v tom čerpání infa z "nadvědomí"...
Ale dejme tomu, že to někdo potřebuje ku vkročení do toho čistého vědomí.
Je to furt Ida (podvědomí, ), pingala (nadvědomí) a střed mezi nimi - sušumna - Vědomí.
Ty dva krajní kanály končí v hemisférách mozku, v ádžně se kříží.. Ten střední mezi nimi prochází nad hlavu "ven"...
Ida a Pingala vedou antiparalelně.Možná pro někoho bude novinkou, že se stejně kroutí i DNA antiparalelně ve formátu 5-3, 3-5.
armin píše:když už stojí sám pevně, může se toho pustit a být oporou třeba pro jiné
Zdeněk píše:armin píše:když už stojí sám pevně, může se toho pustit a být oporou třeba pro jiné
Jo tak nezávislou oporou by se ti být zachtělo.
A co bys sem asi tak psal, kdyby ses neopíral o přejatá slova.
Stát pevně můžeš jen na něčem pevném. Držet se toho, zakořenit se.
My buddhisté nic takového nemáme.
armin píše:Mně se nezachtělo být oporou. Těch opor je už více než dost, hlavně těch více či méně pokřivených. A to že potřebuješ v něčem zakořenit a držet se toho, je normální a zdravé.

Zdeněk píše:armin píše:Mně se nezachtělo být oporou. Těch opor je už více než dost, hlavně těch více či méně pokřivených. A to že potřebuješ v něčem zakořenit a držet se toho, je normální a zdravé.
To "normální a zdravé" je tvoje nevědomá opora, které se nevědomě držíš.
Rakovinné buňky se také považují za normální a zdravé. Protože se opírají o něco, co nezahrnuje celé tělo.
A co zahrnuje oporu tvou? Všechno, asi budeš mít ambici napsat, tak jako advaitici, starozákoníci, Jana. Ale my buddhisté nic takového neuznáváme a Ra má vše projevené za zkreslené, za iluzi.
armin píše:Budhismus - meditace, praxe je super,
Ra, to už jsou fantazie chanellingující "entity". V lepším případě. V horším případě to může skončit hlasy, kterým chanellingující "entita" věří a zároveň se bojí neposlechnout.
armin píše:Cesta bdělosti vede právě k zvědomění nevědomí. Celistvosti.
Zdeněk píše:armin píše:Cesta bdělosti vede právě k zvědomění nevědomí. Celistvosti.
Obsah, vše obsahující, neexistuje. Je to zkreslení, iluze.
Neboli opíráš se, spoléháš, na iluzi.
armin píše:Zdeněk píše:armin píše:Cesta bdělosti vede právě k zvědomění nevědomí. Celistvosti.
Obsah, vše obsahující, neexistuje. Je to zkreslení, iluze.
Neboli opíráš se, spoléháš, na iluzi.
A co Krystýnka? Jak pokračujete?
Zdeněk píše:
Asi tam nebyli moc na ty moje způsoby zvyklí no. Nebyli to armini.
Vidíš, a taková láska to byla.
armin píše:Zdeněk píše:
Tak to mi uniklo.
Vypadá to, že nejlépe si rozumíš s arminama. Jestli ty nejsi nakonec zakuklený armin.
Ti nearminové (pozitivní entity - ta lepší polovina lidstva) jsou totiž moc citliví, hned se urazí, rozbrečí a cítí se ublíženě, že to mysleli dobře a dopadlo to jako vždycky..

armin píše:Zdeněk píše:
Tak to mi uniklo.
Vypadá to, že nejlépe si rozumíš s arminama. Jestli ty nejsi nakonec zakuklený armin.
Ti nearminové (pozitivní entity - ta lepší polovina lidstva) jsou totiž moc citliví, hned se urazí, rozbrečí a cítí se ublíženě, že to mysleli dobře a dopadlo to jako vždycky..
Zdeněk píše:Christýna mi poskytla (v Ra kontextu) katalyzátor (skutečně jsem svého času cítil vibrace v oblasti srdeční krajiny).
Katalyzátor - pokud se využije jeho působení a je zpracován - značně urychluje duchovní vývoj.
armin píše:Je to tak, když člověk neulpí a lehce nechá být jak je, tak to duchovní vývoj urychlí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků