JIVA's Tigerhareram

JIVA's Tigerhareram

Příspěvekod tigerhareram » stř 30. dub 2025 19:12:51

Mám webovku se kterou bych Vás rád seznámil je to můj blog:

navštivte

JIVA's Tigerhareram --- https://www.tigerhareram.cz

v životě jsem četl asi 20 knih hare kršna, meditoval jsem asi 5 let mám tak na kontě 2x 100000 motliteb byly to mantry hare kršna, seděl jsem v lotosu atd, pil čaje, byl jsem vegetarián 18 let. V posledních asi 10ti letech jsem si zvykl poslouchat mantry na mp3 sluchátkách frekvenčně ovlivněné na 432Hz. Vlastní produkce. Smíchal jsem je s hudbou známých interpretů-

abyste si mě uměli představit: spadám v rámci církve hare kršna do kategorie New Age. Sem patří Techno, moderní počítače, také hry a třeba open air festivaly. Nejsem tak nejběžnější typ oddaného Kršny řeholního řádu jako takového. S tímto jsem pouze tzv. Kršnův kamarád. Je mi 42 let přibral jsem a mám vousy a dlouhé vlasy. Měřím 177 cm. Již jsem všechny sliby porušil. Do kláštera mě nepřijali.

vypracoval jsem blog s hrami roms pro emulátory. Jsou to hry které běží na počítači v programech emulátorech. Aby to nebylo pirátství zjistil jsem si všechno potřebné i od soudu. Jedná se o software abandoneware s opuštěnými propadlými licencemi který je hlavně obvykle starý a již nikdo licenci nebude vymáhat současně cena tohoto software na trhu je již malá nebo nulová. Na blogu tak najdete hry z let asi 1985-2005 s hlavním těžištěm v letech 1990-2000. Připomene to trochu revoluci 1989. Dál jsem přidal na blog filmy ze stanice COOL z doby asi 1980-1990. Pak málo hudby aby to nebylo pirátství. Ve složce s hudbou najdete meditační hudbu a pak přednášky hare kršna kdyby vás zajímaly. Je to od učitele A.C. Bhaktiwedanta Swamiho Shrily Prabhupady. Přišel z Indie v 60. letech do USA a učil hare kršna celý svět. Byl také v Evropě. Založil církev Hare Kršna.

věnoval jsem menší pozornost bojovým sportům najdete materiály abyste se např ubránili při napadení

uvedu odkaz do google disku na hlavní složku :
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

můžete si stahovat z toho co chcete bezplatně, postupoval jsem neziskově
odkazy si můžete také vyžádat stiskem pravého tlačítka na složce nebo souboru stiskněte ikonu řetězu nebo vyžádat odkaz ke sdílení pak můžete odkaz ukázat ihned pomocí chytrého telefonu i dalšímu člověku posíláte odkaz v SMS nebo emailu facebookové zprávě apod. pak má ihned přístup ke složkám i druhý člověk

věnujte pozornost složce hudba:
obsahuje přednášky hare kršna a pak meditační hudbu
tigerhareram

Poděkoval: 0
Poděkováno: 0-krát v 0 příspěvku

Zpět na www stránky