Já jsem narozená 8.9.1962, a astrologii nerozumím, i když jsem si někdy od někoho nechala dělat horoskop, ale stejně prdlajs si z toho pamatuji. Akorát vím, teda asi, že mám nejsilnější zastoupení v nějakém domě, který je o vztazích, což by odpovídalo. Víc nevím

Co se týká toho ega, jak já ho vnímám v souvislosti v duchovní hantýrce, já ego vnímám jako sobectví. Jednoduše a jasně vyjádřeno.
Žádný odlesk, paprsek Já, vědomí atd., na tyhle květinkové výrazy nejsem zvyklá a nepoužívám je, protože jsem samorost, co nedá moc na vyčteniny, autority atd. Buď se mnou něco souzní nebo nesouzní. a buď si spálím ruce (a bude mě to bolet), nebo nespálím a dávám hodně na svou intuici. Není nad vlastní zkušenost...., to je nejlepší škola...
Ego je podle mě potřeba něco vlastnit, nějak se obarvit, něco získat, ABYCH si nabarvil (osobní) peří, ABYCH nějak vypadal, měl moc, hodně znalostí, byl důležitý, byl vyjímečný atd.

To je podle mě ego.
Jednání, nebo působení, kde ego není přítomno, "vypadá" jinak a pro vnímavé, kteří toto dokáží uvidět, je to zcela zřejmé.
Tož tak, baby, mám radost z vaší komunikace.