Ty si zřejmě neuvědomuješ, že Petr s Janou si byli blízcí.
Ale vůbec ne, ale prostě jen kritiku za kritiku,
at už kritiku za kritiku Jany nebo kritiku Jany za kritiku světa a ega...
Ty si zřejmě neuvědomuješ, že Petr s Janou si byli blízcí.
A proč teda furt cykluješ?
Jsi snad nějak omezen na své svobodě se rozhodnout k něčemu jinému?
Třeba je to tím, jak by ti Triny řekla, že je to boží vůle a proto nemůžeš jinak.
Opravdu nemůžeš jinak?
vostalpetr píše:UV nedělá nic jiného než miliony let cykluje...
armin píše:vostalpetr píše:UV nedělá nic jiného než miliony let cykluje...
Fakt jo?
UV necykluje, cykluješ ty a nejen ty.
Svoboda je vývoj a vývoj je opět cyklování...
UV necykluje
cykluješ ty a nejen ty
vostalpetr píše:UV necykluje
Kdybys nebyl sebestřednej mindrák jako Budha navíc ještě trpící nedostatkem času,
snadno bys zjistil, že neexistuje nějaký kolo znovuzrozování náký nesmrtelný (Budhovi) dušičky,
takže neexistují náký reinkarnace a nějakej únik do věčného a nezrozené,
ale že existují pouze inkarnace UV a že cyklický vznik a zánik je cyklování věčného a neměnného,
samozřejmě že nejde jen o nějakou "lidskou dušičku" ale o celou přírodu či Vesmír,
v důsledku čehož pozorujeme neustále se zrychlující rozpínání prostoru, což je právě to UV...
Graficky znázorněno je to pak https://cs.wikipedia.org/wiki/Uroboros
armin píše:Proto je důležitá hlavně praxe, bytostná Otázka a otevřená mysl a srdce nezatížená předsudky (nabízenými řešeními), tedy bez teorií o UV, vědomí, uvědomění, mysli, prázdnotě, lásce, soucitu atd.)
Trini píše:armin píše:Proto je důležitá hlavně praxe, bytostná Otázka a otevřená mysl a srdce nezatížená předsudky (nabízenými řešeními), tedy bez teorií o UV, vědomí, uvědomění, mysli, prázdnotě, lásce, soucitu atd.)
Pro tebe je to důležité. Týká se to tebe. A nikdo ti zde nebrání, abys praktikoval, když chceš něčeho dosáhnout, když stále něco hledáš.
Petr je úplně jiná liga. Nic pro tebe. Neztrácej s tím čas a praktikuj.
Trini píše:Petr je úplně jiná liga. Nic pro tebe. Neztrácej s tím čas a praktikuj.
Trini píše:Petr je úplně jiná liga. Nic pro tebe. Neztrácej s tím čas a praktikuj.
armin píše:Trini píše:Petr je úplně jiná liga. Nic pro tebe. Neztrácej s tím čas a praktikuj.
To je a ty taky. Takový okresní přebor
armin píše:Trini píše:Petr je úplně jiná liga. Nic pro tebe. Neztrácej s tím čas a praktikuj.
To je a ty taky. Takový okresní přebor
Proto je důležitá hlavně praxe
Proto je důležitá hlavně praxe, bytostná Otázka a otevřená mysl a srdce nezatížená předsudky
vostalpetr píše:Tak co tady meleš že UV necykluje,
vostalpetr píše:Tak už konečně tu mysl otevři,
vždyt ti to furt říkám !!!!
To ostatní mě nezajímá a dle mne to jsou pitomosti,
už jsem tě několikráte poučoval o tom, co je poučená nevědomost,
a především jsem tě upozornoval na to, že duchovní cestu NEMÁ PRAKTIKOVAT EGO !!!
TO JE TOTIŽ TISÍCKRÁTE HORŠÍ NEŽ SI DĚLAT NĚJAKÝ PŘEDSTAVY O TOM CO JAK JE !!!
Seš zkrátka tak plnej předsudků a odsudků, že už nejsi schopen chápat někoho druhého, dokonce ani Buddhu či Ježíše.
Zkrátka jiná liga - okresních chacharů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků