Alaja píše:Proč se asi tahle učení o Lásce ráda zvrhávají v boj o moc nad posluchači, nadvládu nad nimi a urvání co nejvíce lásky svých fanoušků...a pokud možno i se sexem?
No on to není boj o urvání lásky svých fanoušků.
Zkrátka, když ti samy lezou do postele, je to velké pokušení. A když si to člověk neuvědomuje a rád "vyhoví" neb je to příjemné, sklidí pak velkou nenávist, těch fanynek, kterým se jejich vztahové naděje nenaplnily.
Odmítnuté ženy jsou tak "zraněné" že často obviní toho, kdo jim nevyhověl i ze znásilnění, aby si nějak tu svou frustraci kompenzovaly.
Dokonce i žákyně "zamilované" do učitele ve škole, který jejich zamilovanost neopětuje jsou schopny ho obvinit ze znásilnění.
Podle mne je naopak potřeba přísnost, vnější odmítání, překážky, aby tenhle vztahový "duchovní" plevel ve fanynkách nevyklíčil.
Já například se svojí současnou ženou jsem se scházel ne v nějaké restauraci u dobrého jídla a pití, ale na hlavním nádraží mezi bezdomovci.
A tam jsme diskutovali a sdíleli duchovní přátelství...
Já například se svojí současnou ženou jsem se scházel ne v nějaké restauraci u dobrého jídla a pití, ale na hlavním nádraží mezi bezdomovci.
A tam jsme diskutovali a sdíleli duchovní přátelství...