intago píše:Zjistili jsme, že když si na konci meditace, když jsme ještě trochu v tranzu. do diktafonu nadiktujeme poznatky, objeví se v hlase ještě zbytek toho úžasného prožitku:
Trini píše:intago píše:Zjistili jsme, že když si na konci meditace, když jsme ještě trochu v tranzu. do diktafonu nadiktujeme poznatky, objeví se v hlase ještě zbytek toho úžasného prožitku:
Opravdové duchovní prožitky musí dozrávat v tichu - spousty let - aby měli význam, aby splnili svůj účel. Kdybys měl spirituílní intuici, tak by ti to řekla.
intago píše:Trini píše:intago píše:Zjistili jsme, že když si na konci meditace, když jsme ještě trochu v tranzu. do diktafonu nadiktujeme poznatky, objeví se v hlase ještě zbytek toho úžasného prožitku:
Opravdové duchovní prožitky musí dozrávat v tichu - spousty let - aby měli význam, aby splnili svůj účel. Kdybys měl spirituílní intuici, tak by ti to řekla.
To je pouze lidský názor,
intago píše:On mi ty zážitky dává, říká i kdy mají začít a řekne, kdy končí. A doporučí postup. Vše jak ve škole...
intago píše:Ne,já nekreslil,
Alaja píše:intago píše:Ne,já nekreslil,
No jo, neměl jsi co.
Jen ten koberec...
Jo, kdyby jsi vydržel dýl, mohl jsi spatřit více z toho sortimentu koberců - nebo látek.....také jsem měla takové podobné vstupy, ale při normální meditaci - jednou to byly třeba krajinky z celého světa ve vteřinových intervalech, jindy třeba postavičky z kreslených filmů, nebo třeba krásné motivy na látkách...
intago píše:Alaja píše:intago píše:Ne,já nekreslil,
No jo, neměl jsi co.
Jen ten koberec...
Jo, kdyby jsi vydržel dýl, mohl jsi spatřit více z toho sortimentu koberců - nebo látek.....také jsem měla takové podobné vstupy, ale při normální meditaci - jednou to byly třeba krajinky z celého světa ve vteřinových intervalech, jindy třeba postavičky z kreslených filmů, nebo třeba krásné motivy na látkách...
To nebyly látky, ale mandaly, které měly svůj význam. Všimněte si, že jsem vlastně stejný poděs jak před 27 lety. Lidi se holt neměněj
intago píše: Všimněte si, že jsem vlastně stejný poděs jak před 27 lety. Lidi se holt neměněj
intago píše:Kdo nespěchá, tak to má pomalinku, já jsem poděs... Tak mí to dává podle mého přáníAt to má švih a spád
intago píše:Alaja -Ty koberce, cos dala odkazy to nejsou.
ten první byl http://www.buchara.cz/node/2275 ten druhý http://www.buchara.cz/node/2381 Ale jen přibližně
Triny-tobě zas nedošlo, že každý mystik má svůj originální proces. Holt někdo jede stovkou, jiný dvacítkou, protože se rychle jet bojí. Já výsledky mám, i přízeň Boha, tak to asi dělám správně, ne?
intago píše:Jaké máš ty výsledky duchovní práce?
intago píše:
Už jsem si myslel, že jsem na tomhle webu skončil a překvapilo mne , že se tahle debata rozjela. Pokud nechcete abych psal, tak mne neoslovujte a je to
intago píše:. Ostatně komu se to nelíbí, at to nečte a nevyjadřuje se k tomu
Trini píše:intago píše:. Ostatně komu se to nelíbí, at to nečte a nevyjadřuje se k tomu
Tak to sem nedávej, když nechceš reakce, které se ti nelíbí. Nebo to piš na Poradně a zamkni si to, tam tu možnost máš. Ale i tam k tomu někdo může otevřít diskuzní vlákno.
Chce to vnitřní sílu, aby se člověk vyrovnal s reakcemi, které se mu nelíbí. Ta ti zřejmě zatím chybí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků