Petr píše:No neni to o tom, ne ze to neumi vysvetlit, ale ze jeji vysvetleni pro tebe neni to nejlepsi. Proste nekomu prave sedi jeji vysvetleni a nekdo si z toho neco vezme. nekomu by zase vubec nesedelo, a nic by nepochopil z Vacka a Balsekara, ale naopak Isha pro neho muze byt tim nejlepsim dalsim rozsirenim.. (a samozrejme naopak)
Takze to, co mi nesedi to ignorujia co mi sedi to podporuji
.
Lída píše:Když to začnu dělat, nabíjí mě to energií - podle toho poznám, že to je ten správný směr.
Watta píše:slovíčka přijetí a odevzdání se se mi osobně opravdu nelíbí. zato se mi moc líbí slovíčka otevření se a dovolení.
Když to shrneme, Isha Judd říká: jde především o přijetí toho, co je, to nám otevírá dveře k řešení a ke spoustě možností, co s tím, můžeme se pak rozhodnout pro tu, kterou cítíme jako nejlepší.
Když to začnu dělat, nabíjí mě to energií - podle toho poznám, že to je ten správný směr.
Není nic radostnějšího než egoistická boží energie proudící skrze vás.......
Problémem není vaše ego. Ve skutečnosti, vaše ego je podstatou naplnění vašeho smyslu bytí zde. My bychom popsali ego, jako váš fyzický výraz nebo schopnost vnímat. Vaše ego je váš fyzický zaměřovač a pokud byste neměli tuto egoistickou schopnost zaměřování se, tak byste neměli žádnou výhodu oproti nám v nefyzičnu. Takže není to vlastnictví ega to, co je problémem. Je to používání ega k vyjímání, vydělování. Je to používání ega k soustřeďování se na to, co nechcete.
Pokud byste byli egoistická bytost mluvící čistě o tom, co chcete, tak byste zůstali v souladu s nefyzickou energií a naplnili byste smysl vašeho bytí zde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků