Motýlek píše:miluj a budeš milován.
mareoute píše:Ahoj
asi před 3 lety jsem chodil na jógu , už si toho moc nepamatuji a proto jsem se dal na toto forum chci poradit , jestli existuje nejaka meditace pro získání srdce ženy , zkouším lehnout si na záda dlaně vzhůru pro pozitivní tok energie ,a myslet na tu osobu .
prosím poraďte jak to mám správně dělat .
předem děkuji
budeš, ale možná ne tak, jak by jsi si představoval ...
Monika píše:Motýlek píše:miluj a budeš milován.
budeš, ale možná ne tak, jak by jsi si představoval ...
Motýlek píše:
no dost možná ano. ale to mi nevadí. spíš naopak. protože to ke mně přichází SKRZE někoho jiného než jsem já sám, on sám do toho vkládá něco ze sebe, čím mě obohatí. kdybych dostával jen to, co si představuji, dostával bych to tak, jak to nejen že umím, ale i neumím - čemu bych se pak naučil? co řekne modrá barva sama sobě? a co jí řekne třeba červená? jaké odstíny spolu můžou vytvořit a bez sebe navzájem by nikdy nemohly?
proto je ideál vždy a jen naprostou iluzí. anebo dost možná není, ale pak by to pro mě osobně byla po krátké chvilce nuda s takovým ideálem vydržet...
Ladislav píše:
...chci tím jen napsat (Monice) že z tebe nikdo vola udělat nemůže a pokud to tak člověk cítí je to jen a jen jeho problém, ne toho druhého...
Ladislav píše:partnerská "láska" - tedy vztah, který je takto pojmenován a obecně je tak společností vnímán, je zas a jen o naplňování potřeb vzájemně se "milujících" subjektů..., nic víc nic míň![]()
...
vostalpetr píše:No když o tom tak pěkně píšete,
tak vám povím něco z mého života,
...
vostalpetr píše:
(nebot i ten druhý příběh co sem dala Monika je příběh můj)
...
Ladislav píše:...nelze "získat" srdce ženy (muže)...![]()
...neexistuje ani žádná "moje" nebo "tvoje" žena (muž), já jsem tu Moniko psal o pocitu (chtění) někoho vlastnit, i když ti dotyční své pohnutky zaobalí do vznešených a vzletných frází tak bez 100% respektu k oné osobě a také k sobě, to vše (city a emoce) padá zpět pod stůl na hromádku "chtění" (a tedy naplňování svých potřeb... a furt dokola....)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník