podle mě tam určitě chybí
JAMES REDFIELDprotože znám málokoho, kdo by ovlivnil lidi tak "celoplošně" ... i mimo jakékoliv spirituální a duchovní komunity - je to velmi obíbená postava, a to mi připadá jako dobrý důvod k "zařazení na Schindlerův seznam

, protože oslovit někoho, kdo nemá žádnou víru, je vždy myslím o dost složitější, než přispět a posunout něco tam, kde už je "na čem stavět"

- a to myslím Redfield dokázal
chybí mi tam taky
TERRY PRATCHETT a
URSULA LEGUINOVÁze stejného důvodu jako Redfield, ukazují lidem, kteří žijou mimo jakékoli vědomí sebe sama jako spirituální bytosti, tyhle obzory z pro ně přístupné strany, a jsou to obzory tak neskutečně hluboké, jako je šíře jejich brilantních mozkových schopností, nad nimiž opravdu jenom žasnu

a chybí mi tam taky
CARL GUSTAV JUNG a
RUDOLF STEINERkteří toho udělali hrozně moc pro celkový posun vnímání ve 20. století směrem k tomu, že mnoho lidí znovu začalo uvažovat o duševních aspektech svých životů, což bylo předtím povoleno jenom pod dohledem Svaté Trojice

a chybí mi tam také
SANAYA ROMANprotože i ten nejodolnější člověk se při čtení jejich textů musí rozplývat v pocitech všeobjímající lásky