Christina von Dreien

Re: Christina von Dreien

Příspěvekod Zdeněk » ned 28. pro 2025 10:22:47

Trini píše:Podobně si idealizoval Luck a Milipino Matku Lasanu. Ale v podstatě je to hezké, když lidé na někoho tak věří.

Buď jak buď, u mě se jí podařilo rozpohybovat srdeční čakru, protože jsem skutečně pociťoval jakési vibrace v srdeční oblasti.
A pak mi poskytla další velkou službu tím, že se rázně odmítla řídit mými moudrými instrukcemi. Tím mě donutila si uvědomit, že co je vně, nemůže nebýt prvně uvnitř (jak by asi pravil Ra - "pronikl jsem vnějším učením") :).

Trini píše:Bude holt zajímavé, jak se to bude vyvíjet dál. Zájem prý slábne.

Protože slábne její polarizace. V jejím případě zřejmě skrze zatlačovanou pochybu - jak může vzniknout zlo z původně výhradně dobrého?
Snažil jsem se jí naznačit, že tohle není v jejích možnostech, ať se tím tedy nezabývá, ale pravděpodobně jí to vyznělo asi jako bzukot komára. :)

Trini píše:A to s tím očkováním mi připomíná Zlatý kompas.

To ani nevím že by něco překvapivého říkala o očkování.
Zdeněk

Poděkoval: 1
Poděkováno: 15-krát v 15 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » ned 28. pro 2025 10:25:43

armin píše:Za pouhých 5 € do světla

Ve Švýcarsku je 5 € v měsíčním příjmu/výdaji skoro nic. Christina zatím nepřešla na pránu a ani to (na rozdíl ode mě) nemá v plánu, pokud vím.

Přihlaš se na její seminář v Praze, ať jí vyděláš nějaké penízky.
(já už lásku 4. čakry poznal, ty ne)
Zdeněk

Příspěvekod Zdeněk » ned 28. pro 2025 10:30:20

Trini píše:Nicola Good vypráví, že byla na velmi krásném semináři a co se tam říkalo. Christina tomu jen - spíš smutně - přihlíží. Najednou není zdrojem moudrosti ona, ale pořadatelé toho semináře. Nakonec se jí N. Good zeptá - ne jako dříve: jak to vidíš ty? - ale rovnou: také to tak vidíš? - Christina odevzdaně přikývne a N. Good se spokojeně usměje.

Je však zřejmé, že Nicola Good je Christinou uchvácena, je do ní zamilována (pochopitelně nikoli v arminově sexuálním smyslu).
A Nicola Good se svojí terapeutickou a učitelskou praxí je ve slovním vyjadřování mnohem lépe vybavena než Christina, které tato planetární úroveň není vlastní. Takže se vhodně doplňují.
Zdeněk

Příspěvekod Trini » ned 28. pro 2025 10:31:18

armin píše:. A to že má příznivce je v pohodě,

Samozřejmě. Lidé hledají něco jiného, než nabízí mainstream. Hledají něco smyslplnějšího, hlubšího a obvykle to začíná ezoterikou - New Age. Lidé hledají nějakou smyslplnou naději.

Eduard Tomáš také dával své první ženě číst literaturu toho typu.
Trini

Poděkoval: 370
Poděkováno: 132-krát v 121 příspěvcích

Příspěvekod Trini » ned 28. pro 2025 10:38:51

Zdeněk píše:
Trini píše:A to s tím očkováním mi připomíná Zlatý kompas.

To ani nevím že by něco překvapivého říkala o očkování.

Im April 2021 meinte Christina von Dreien in ihrem Love Stream 3 zum Thema der Covid-Impfungen: «Ich glaub, dass einer der Gründe, warum diese Impfungen gemacht werden, der ist, dass man die Menschen von ihrer Seele abtrennen will.

Zde říká, že očkování proti covidu má oddělit lidi od jejich duše. A to přesně bylo tématem filmu Zlatý kompas.
Naposledy upravil Trini dne ned 28. pro 2025 10:46:14, celkově upraveno 1
Trini

Příspěvekod Trini » ned 28. pro 2025 10:45:26

Zdeněk píše:
armin píše:Za pouhých 5 € do světla

Ve Švýcarsku je 5 € v měsíčním příjmu/výdaji skoro nic. Christina zatím nepřešla na pránu a ani to (na rozdíl ode mě) nemá v plánu, pokud vím.

Dieses Jahr hat Christina von Dreien zudem ihre «Vertiefungsgruppe» gegründet, die für eine monatliche Abonnementsgebühr von Fr. 15.- gemeinsame Meditationen und einmal im Monat einen Austausch mit Christina offeriert.

https://www.infosperber.ch/gesellschaft ... on-dreien/

Pro věrnější následovníky je to 15 franků měsíčně. Pro ještě věrnější prý 30-45 franků měsíčně.

1 Schweizer Franken entspricht 1,08 Euro

To, že se požadují pravidelně měsíční platby, mi připadá hodně zarážející. Mám dojem, že to nevymyslela Christina, ale bud její matka nebo N. Good, která je viděna jako její manažérka.
Naposledy upravil Trini dne ned 28. pro 2025 10:52:03, celkově upraveno 2
Trini

Příspěvekod Trini » ned 28. pro 2025 10:49:19

Zdeněk píše:
Trini píše:Nicola Good vypráví, že byla na velmi krásném semináři a co se tam říkalo. Christina tomu jen - spíš smutně - přihlíží. Najednou není zdrojem moudrosti ona, ale pořadatelé toho semináře. Nakonec se jí N. Good zeptá - ne jako dříve: jak to vidíš ty? - ale rovnou: také to tak vidíš? - Christina odevzdaně přikývne a N. Good se spokojeně usměje.

Je však zřejmé, že Nicola Good je Christinou uchvácena.

To snad byla ze začátku, ted už mi to tak nepřipadá. Spíš mám pocit, že se ji snaží ovládat a použivat pro své vlastní pojetí ezoteriky.
Trini

Příspěvekod Trini » ned 28. pro 2025 11:06:21

Právě se dívám na Christinu a její matku před 8 lety.

Bernadette und Christina von Dreien, Zwillinge als Licht geboren! - Teil 1

https://www.youtube.com/watch?v=cZt16Q0YNLE

Pokud vím, tak ty první betsellery o Christině napsala její matka a také ji dříve provázela při jejich rozhovorech na youtube. Tak říkajíc ji "vytvořila" pro veřejnost.

Víš něco, Zdenku, proč byla vyměněna za Nicol Good?
Trini

Příspěvekod Salmo1cz » ned 28. pro 2025 11:09:01

Její matka jako přírodní léčitelka má esoteriku v malíku.Ono jako lehká atletika a přírodní léčitelství se musíte sakra ohánět k obživě.Pravdepodobně ovinula svojí dceru do ezoterických tenat jako obchodní záměr.Jak říkám není tam nic co by běžná ezoterika neznala, netvrdila.
Salmo1cz

Poděkováno: 9-krát v 9 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » ned 28. pro 2025 11:26:14

Trini píše:Pro věrnější následovníky je to 15 franků měsíčně. Pro ještě věrnější prý 30-45 franků měsíčně.

1 Schweizer Franken entspricht 1,08 Euro

To, že se požadují pravidelně měsíční platby, mi připadá hodně zarážející. Mám dojem, že to nevymyslela Christina, ale bud její matka nebo N. Good, která je viděna jako její manažérka.

Jak jinými slovy praví Ra, je třeba rozlišovat základní materiální úroveň (ta je u různě rozvinutých společností různá) a úroveň duchovní.

Až na duchovní úrovni platí Ježíšovo "zadarmo jste dostali, zadarmo dejte".
Zdeněk

Příspěvekod Zdeněk » ned 28. pro 2025 11:31:21

Trini píše:
Zdeněk píše:

Je však zřejmé, že Nicola Good je Christinou uchvácena.

To snad byla ze začátku, ted už mi to tak nepřipadá. Spíš mám pocit, že se ji snaží ovládat a použivat pro své vlastní pojetí ezoteriky.

Což může souviset s Christiny depolarizací a nemusí to být ze strany Nikoly vědomé/vypočítavé.

Bytosti jako Christina jsou pro negativní entity vysoce prioritními cíli. Být pod takovým atakem není žádná sranda.
Zdeněk

Příspěvekod Zdeněk » ned 28. pro 2025 11:36:38

Trini píše:Víš něco, Zdenku, proč byla vyměněna za Nicol Good?

Salmo1cz píše:Ono jako lehká atletika a přírodní léčitelství se musíte sakra ohánět k obživě.

Není třeba hned za vším hledat špatnost. :)

Přirozený vývoj. Dítě vyrostlo, Bernadette - do těhotenství sportovkyně ve světové špičce, jistě nechtěla dceru vázat na sebe. Vrcholový sport totiž vyžaduje obrovské nasazení vlastní vůle, sebeprosazení. Tak Christině pomohla jako dítěti - a pak běž, sama závodit. :)

Nicol Good se do Christiny zamilovala (učila jí angličtinu) a tak se to tak nějak přirozeně vyvinulo, řekl bych.
Zdeněk

Příspěvekod Salmo1cz » ned 28. pro 2025 11:52:08

Jako špatnost to vysloveně neberu a najdete se hodně posluchačů kterým to i pomůže.
Jako ze špenátem, není tam mrak železa, ale jedení zeleniny má svoje pozitiva.
Jako připomínat lidem mít někoho rád, milovat není blbě. ***
Salmo1cz

Poděkováno: 9-krát v 9 příspěvcích

Příspěvekod armin » ned 28. pro 2025 12:16:24

Salmo1cz píše:Jako špatnost to vysloveně neberu a najdete se hodně posluchačů kterým to i pomůže.

Přesně tak.
Špatně to začíná být, když se do té sladké kávy začnou přimíchávat nějaké bludy z oblasti praktického života - třeba zdraví, politiky a údajné manipulující nepřátelské síly.
armin

Poděkoval: 39
Poděkováno: 92-krát v 88 příspěvcích

Příspěvekod Paradoxy » ned 28. pro 2025 12:29:24

On si každý z každého učení vezme to své na svojí vlastní cestě, jen bych dala bacha na dogmatismus.

Jednoho dne se ale stane, že se toho člověk pustí a přestane následovat a začne poznávat přímo, otočí se jakoby do nitra. A to je začátek toho pravého. Jenže tam dost řídne vzduch no.
Paradoxy

Poděkoval: 0
Poděkováno: 8-krát v 7 příspěvcích

Následující uživatelé by rádi poděkovali uživateli Paradoxy za tento příspěvek:
armin

Příspěvekod Trini » ned 28. pro 2025 12:49:03

armin píše:
Salmo1cz píše:Jako špatnost to vysloveně neberu a najdete se hodně posluchačů kterým to i pomůže.

Přesně tak.
Špatně to začíná být, když se do té sladké kávy začnou přimíchávat nějaké bludy z oblasti praktického života - třeba zdraví, politiky a údajné manipulující nepřátelské síly.

To si musí každý rozhodnout sám, jestli to je pro něho špatné nebo ne - což samozřejmě těm, kteří to považují za blud strašně vadí. Ti požadují pro všechny ten samý pohled - prostě mainstream.
Trini

Příspěvekod Trini » ned 28. pro 2025 12:53:14

Zdeněk píše:

Salmo1cz píše:Ono jako lehká atletika a přírodní léčitelství se musíte sakra ohánět k obživě.

Přirozený vývoj. Dítě vyrostlo, Bernadette - do těhotenství sportovkyně ve světové špičce, jistě nechtěla dceru vázat na sebe.

A tak nechala svoji dceru, aby se vázala na náhradní babičku. Tak tomu nevěřím. Každopádně Christina vedle N. Good nevypadá štastně.
Trini

Příspěvekod Trini » ned 28. pro 2025 12:58:21

Trini píše:
Zdeněk píše:

Přirozený vývoj. Dítě vyrostlo, Bernadette - do těhotenství sportovkyně ve světové špičce, jistě nechtěla dceru vázat na sebe.

A tak nechala svoji dceru, aby se vázala na náhradní babičku. Tak tomu nevěřím. Každopádně Christina vedle N. Good nevypadá štastně.

Před osmi lety působila docela normálně a přirozeně.

Christina von Dreien – Die Zukunft gehört den Kindern! - Teil 2

https://www.youtube.com/watch?v=nKIbAYDykGU
Trini

Příspěvekod Zdeněk » ned 28. pro 2025 13:13:38

Trini píše:A tak nechala svoji dceru, aby se vázala na náhradní babičku. Tak tomu nevěřím.

Vždyť už je dospělá, má svobodnou vůli. Nerespektování svobodné vůle je záležitostí negativních entit.

A ona je Christina docela své-hlavá, tedy alespoň co se mé zkušenosti týká. :)
Zdeněk

Příspěvekod Zdeněk » ned 28. pro 2025 13:15:22

Trini píše:Před osmi lety působila docela normálně a přirozeně.

Christina von Dreien – Die Zukunft gehört den Kindern! - Teil 2

https://www.youtube.com/watch?v=nKIbAYDykGU

Jo, tam vypadá krásně. Úplně by stačilo, kdyby jenom byla.

Těžko hádat, co se stalo.
Zdeněk

PředchozíDalší

Zpět na Inspirativní osobnosti