As soon as you allow where you are to be all right, you will be able to get where you want to be much Faster.
Jakmile dovolíte, aby bylo v pořádku to, kde jste nyní, tak se dostanete tam, kde chce být, mnohem rychleji.
As soon as you allow where you are to be all right, you will be able to get where you want to be much Faster.
Petr píše:Občas se mi stávalo, že jsme nebyl šťastný, už jen proto, že jsem nebyl šťastný, ale jakmile nebýt šťastný jsem přijmul...
Lída píše:Petr píše:Občas se mi stávalo, že jsme nebyl šťastný, už jen proto, že jsem nebyl šťastný, ale jakmile nebýt šťastný jsem přijmul...
Přijetí je neuvěřitelně praktické, funguje jako klíč úplně ke všem situacím, aby se s nimi pak dalo něco tvořivě dělat. Problém bývá spíš v tom, že člověk si slabý odpor neuvědomuje a všimne si ho, až když trochu ztratí náladu. Nemusí to mít žádný konkrétní důvod a stává se to většinou v době, kdy není nic moc na práci. Mohlo nám kdysi něco vadit, my to tehdy potlačili, a teď to znovu vstoupilo do vědomí. V tom případě je praktické se sám sebe zeptat, co mi vadí, a když se to rozpozná, zajímat se a zeptat se sám sebe, proč mi to vadí? Tenhle přístup používá focusing, a když se pochopí a přijme se důvod, proč to (nevědomky) vadilo, nemusí se už nic jiného dělat. Odpory a nechuti, které z toho vyplývaly, zmizí samy.
Jakmile na tu jeho hru přijdem, nezbývá nám než se tomu od plic zasmát.
Radek píše:Vypadá to, že život je jeden velký paradox a jenom si z nás pořád dělá prču.
maros píše:Jakmile na tu jeho hru přijdem, nezbývá nám než se tomu od plic zasmát.
Niekde som čítal, že je veľmi vhodné stvoriť si svojho Boha. Že sa potom ľahšie žije.
V stave, v ktorom si myslí niekto to, čo si napísal, by som to urobil určite....
vostalpetr píše:No proč ne, osobní bůh se vždycky hodí,
prostě si to poněkud neosobní Absolutno poněkud zosobníme (personifikujeme) k obrazu svému:
Můj bůh je to krásná kozatá blondýnka co mě miluje a co mě chápe a umí dobře vařit a má smysl humor...
takže chápete, že s takovým bohem,
nelze psát rozumně a seriozně....
svět je prostě krásná sranda...
maros píše:Niekde som čítal, že je veľmi vhodné stvoriť si svojho Boha. Že sa potom ľahšie žije.
V stave, v ktorom si myslí niekto to, čo si napísal, by som to urobil určite....
Radek píše:Vypadá to, že život je jeden velký paradox a jenom si z nás pořád dělá prču.
Jakmile na tu jeho hru přijdem, nezbývá nám než se tomu od plic zasmát.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník